Libnet.ro
UNICEF

07:45

SENZATIONAL: Iulia Vantur s-a intors in Romania, dupa doi ani! PRIMELE IMAGINI cu ea il vor face pe Salman Khan sa TURBEZE! (FOTO)

B1 B1,
SENZATIONAL: Iulia Vantur s-a intors in Romania, dupa doi ani! PRIMELE IMAGINI cu ea il vor face pe Salman Khan sa TURBEZE! (FOTO)

Surpriza! Dupa doi ani de absenta, Iulia Vantur s-a intors in Romania, iar prima ei aparitie a fost miercuri seara la VIVA! Party 2019. Fosta prezentatoare TV s-a schimbat enorm: a slabit considerabil si. continuă pe B1

Iulia Vantur a vorbit despre momentul in care va avea un copil cu Salman Khan. I-a uimit pe jurnalisti

Iulia Vantur a stralucit la Petrecerea Viva! din acest an. Datorita rochiei lungi, cu trena, a fost ca o prezenta angelica, dar n-a scapat de intrebarile care-l implica pe Salman Khan, iar fosta jurnalista a vorbit despre momentul cand va avea un copil. Iulia Vantur e mai sexy ca niciodata, semn ca relatia ei cu [] .

Imagini INCENDIARE cu Iulia Vantur, facute PUBLICE pe Internet! Vedeta, aparitie RAVASITOARE, intr-o tinuta INDECENTA (VIDEO)

Iulia Vantur si-a surprins din noi fanii. Frumoasa romanca a postat pe Instagram un video cu ea intr-o ipostaza incendiara. Iubita lui Salman Khan defileaza in fata unei oglinzi, imbracata intr-o rochie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )