Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iulian Dumitrescu, noul presedinte al CJ Prahova. Rares Bogdan: A castigat en fanfare

Adevărul Adevărul,
Iulian Dumitrescu, noul presedinte al CJ Prahova. Rares Bogdan: A castigat en fanfare

Liberalul Iulian Dumitrescu a castigat functia de presedinte al CJ Prahova, potrivit declaratiilor facute de Rares Bogdan intr-un interviu pentru Antena 3. continuă pe Adevărul

Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

PNL ar fi obtinut o victorie categorica la presedintia CJ Prahova. Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile locale detasat, cel putin asa sustineRares Bogdan intr-o interventie televizata.

Rares Bogdan, mesaj extrem de optimist: Rupem! E foarte bine in mai multe locuri decat speram

Rares Bogdan a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Partidul National Liberal va obtine, la alegerile locale, mai multe voturi decat spera. Prim-vicepresedintele PNL ii indeamna pe alegatori sa mearga in continuare la vot si sa. pazeasca apoi voturile.

Rares Bogdan: Mobilizare maxima. Nu va opriti pana la 21.00 deloc si paziti apoi voturile. Va fi o seara mare!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan ii indamna pe romani sa pastreze acelasi ritm cu privire la prezenta la vot. Liderul liberal este increzator ca, la finalul zilei de duminica, 27 septembrie 2020, va fi o .

Marian Oprisan, pe cale sa piarda alegerile in Vrancea, anunta Rares Bogdan: Conform numaratorii noastre paralele am eliberat Vrancea de PSD

PSD ar urma sa incaseze o infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde baronulMarian Oprisannu ar fi reusit sa castige inca un mandat in fruntea Consiliului Judetean, potrivit lui Rares Bo.

Alegeri locale 2020. Cine va fi noul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara

Locale 2020, judetul Hunedoara. Noua politicieni s-au inscris in cursa electorala pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )