Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

B1 B1,
Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile pentru presedintia Consiliului Judetean Prahova cu un scor de 60%

PNL ar fi obtinut o victorie categorica la presedintia CJ Prahova. Liberalul Iulian Dumitrescu ar fi castigat alegerile locale detasat, cel putin asa sustineRares Bogdan intr-o interventie televizata. continuă pe B1

Ion Aliman a castigat alegerile pentru Primaria Deveselu, desi a murit in urma cu 10 zile. Electoratul l-ar fi votat intr-un procent covarsitor

Ion Aliman, candidatul PSD, a castigat alegerile pentru functia de primar al localitatii Deveselu, desi a decedat cu 10 zile in urma. Social-democratii si-au concentrat campania spre a convinge electoratul sa.

Iulian Dumitrescu, noul presedinte al CJ Prahova. Rares Bogdan: A castigat en fanfare

Liberalul Iulian Dumitrescu a castigat functia de presedinte al CJ Prahova, potrivit declaratiilor facute de Rares Bogdan intr-un interviu pentru Antena 3.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care se lupta pentru presedintia Consiliului Judetean Sibiu

Nu mai putin de 381. 904 sibieni cu drept de vot, sunt asteptati la urne in data de 27 septembrie, la alegerile locale. in judetul Sibiu au fost tiparite 1. 400 de buletine de vot, fiind amenajate 376 de sectii de votare.

Marian Oprisan, pe cale sa piarda alegerile in Vrancea, anunta Rares Bogdan: Conform numaratorii noastre paralele am eliberat Vrancea de PSD

PSD ar urma sa incaseze o infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde baronulMarian Oprisannu ar fi reusit sa castige inca un mandat in fruntea Consiliului Judetean, potrivit lui Rares Bo.

DEPUTATUL IONEL PALAR: in foarte multe sectii de votare se incearca fraudarea pentru presedintele Consiliului Judetean Bacau

Deputatul Ionel Palar, care candideaza din partea PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Bacau, sustine ca in judetul Bacau se incearca fraudarea votului pentru presedintele Consiliului Judetean, afirmand ca se dau doua buletine de vot pentru CJ, dar nu se dau buletine pentru alegerea presedintelui CJ. Cer in acest moment suspendarea procesului de alegeri si renumararea tuturor buletinelor, pentru ca avem doua sectii in Bacau dovedite pana acum, doua sectii in Buhusi, o sectie la Preluci-Agas, si in acest moment incep sa curga informatiile de la colegii mei ca acest lucru se intampla aproape peste tot in judet, spune Palar, conform news. ro.

Independentul Alin Moldoveanu a castigat alegerile la Campina in cele mai multe sectii din oras

Alin Moldoveanu, candidat independent pentru functia de primar al municipiului Campina, a castigat alegerile in cele mai multe sectii de vot din oras, conform numaratorii paralele.

Primarul mort de la Deveselu a castigat alegerile. Ion Aliman a murit in urma cu 10 zile, de Covid-19

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al localitatii Deveselu, a castigat alegerile, desi a decedat cu 10 zile in urma.

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile pentru Primaria Timisoara

Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR PLUS). Acesta a pus ca a fost optimist pana in ultimul moment.

Alegeri locale 2020. Bolojan (PNL Bihor): Este cert ca Florin Birta a castigat alegerile in Oradea

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan si candidat PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor, a afirmat ca noul primar al municipiului resedinta de judet este Florin Birta, actualul viceprimar si liderul organizatiei PNL Oradea, relateaza Agerpres.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care aspira la presedintia Consiliului Judetean Brasov

Romanii isi vor alege duminica, 27 septembrie, primarii, consilierii locali si consilierii judeteni pentru urmatorii patru ani. in sectiile de vot au fost impuse si reguli speciale pentru evitarea raspandirii noului Coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )