Libnet.ro
UNICEF

11:15

Iulian Stanciu: La Black Friday nu am facut niciodata profit. Ne permitem sa mergem pe minus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iulian Stanciu: La Black Friday nu am facut niciodata profit. Ne permitem sa mergem pe minus

Black Friday, un eveniment anual din luna noiembrie prin care retailerii reduc preturile chiar si cu 80%, nu a adus niciodata profit pentru eMag, cel mai mare magazin online din Romania, a declarat Iulian Stanciu, directorul general al companiei, in. continuă pe Wall-Street Ro

Black Friday 2013 la Okazii.ro, pe 29 noiembrie, de la miezul noptii.

Retailerul online Okazii. ro a anuntat ca in campania de Black Friday 2013 vor fi incluse peste 130. 000 de produse, cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii. ro sunt urmatoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile si smartphones; fashionbeauty; automoto; casa si gradina; sport; carti muzica, jocuri si universul copiilor. Black Friday Okazii. ro este un eveniment adresat tuturor romanilor interesati de shopping inteligent un .

Black Friday la eMag, castigatorul de anul trecut.

Castigatorul competitiei reducerilor de Black Friday de anul trecut a fost, de departe, eMag, companie care a atins o cota de peste 20% din totalul vanzarilor, potrivit unei cercetari realizate de Daedalus Millward Brown. Acelasi studiu arata ca aproape 70% dintre romani stiau ce este Black Friday, la doar un an dupa lansarea acestui concept in Romania. Anul 2012 a marcat si o crestere semnificativa a numarului de clienti ce au ales cumparaturile online pentru Black Friday. Peste 38 la suta .

Black Friday 2013: Barbatii, mai atrasi de reduceri decat femeile. Ce se cauta de Black Friday?

Notorietatea evenimentului Black Friday, anuntat anul acesta pe 22 noiembrie, a crescut pe piata romaneasca. Aproximativ 4,2 milioane de romani si-au manifestat intentia de a face cumparaturi cu ocazia Black Friday, in contextul in care aproximativ 7,4 milioane de romani cunosc semnificatia evenimentului.

BLACK FRIDAY 2013. PayU estimeaza vanzari online de peste 40 de milioane de euro.

PayU Romania estimeaza ca, anul acesta, peste 400. 000 de romani vor beneficia de reducerile pregatite de marii retaileri online pentru Black Friday, 22 Noiembrie, iar valoarea cumparaturilor va depasi 40 milioane EUR. Estimarile se bazeaza atat pe numarul mare de magazine online care au pregatit actiuni de Black Friday, cat si pe nivelul crescut de vizibilitate de care se bucura acest concept. Anul acesta am inceput pregatirile pentru Black Friday inca din primavara. In urma discutiilor cu .

Cum functioneaza Black Friday si de unde vin reducerile?

Black Friday sau Vinerea Neagra, asa cum este folosit de unii retaileri din Romania care doresc sa isi puna si mai mult amprenta asupra acestei zile, implica atat timp, cat si, evident, bani. Pentru a cunoaste mai bine acest fenomen de reduceri Black Friday, ar fi bine sa stim cum functioneaza aceste reduceri si ce implica un pret mai mic de achizitie al televizorului cu LED, de exemplu, pe care ati pus ochii cu cateva luni in urma. Ei bine, [].

INTERVIU Cum se vede Black Friday pentru Radu Vilceanu, omul care creeaza magazine online

Black Friday 2013, in varianta romaneasca, incepe pe 22 noiembrie. Apoi mai e o repriza la finalul ultimei saptamani din noiembrie. Dar inainte de aceste eveniment, Adevarul a vorbit cu Radu Vilceanu, director si fondator ContentSpeed, companie specializata pe solutii de comert electronic. Am vorbit cu Vilceanu despre Black Friday, dar si despre un nou produs al companiei, eDistribution.

Black Friday 2013: vinerea neagra devine o saptamana intreaga la Koyos

Promotiile de Black Friday vor incepe la Koyos. ro pe 22 noiembrie si vor continua pana pe 29 noiembrie 2013. Este al patrulea an consecutiv in care site-ul de comert online organizeaza evenimentul de Black Friday, iar in acest an site-ul online investeste de patru ori mai mult in stocuri.

Black Friday la dublu in 2013: ce retaileri organizeaza evenimentul pe 22 si cine pe 29 noiembrie

Daca in ultimii doi ani toate magazinele participante la evenimentul de Black Friday s-au pus de acord asupra unei singure zile pentru Black Friday, in 2013 lucrurile nu mai stau asa. Unele magazine participante vor organiza Vinerea Neagra pe 22 noiembrie, in timp ce altele pe 29.

Black Friday 2013: Okazii.ro mentine evenimentul pentru 29 noiembrie si anunta ora la care incep reducerile

De Black Friday, Okazii. ro da drumul reducerilor la ora fixa. Se tine de programul traditional al evenimentului si pe 29 noiembrie incepe festivalul vanzarilor de produse cu pret redus.

Black Friday 2013: Ce produse isi doresc romanii la pret redus anul acesta

Telefoanele mobile au ajuns gadgeturile cele mai dorite de romani si se afla pe primul loc in topul preferintelor acestora atunci cand vine vorba de intentia de cumparare de Black Friday.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )