Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iuliana si Bianca au disparut fara urma de mai bine de 10 ani. Motivul pentru care nu au fost gasite de anchetatori

Antena3 Antena3,
Iuliana si Bianca au disparut fara urma de mai bine de 10 ani. Motivul pentru care nu au fost gasite de anchetatori

Cazul tragediei din Caracal a scos la lumina fragilitatea statului roman si modul haotic in care institutiile sale actioneaza in situatiile dificile, in care acesta ar trebui sa fie mai degraba cu aliat al ce. continuă pe Antena3

FOTO Doua fetite din Maramures au disparut fara urma de mai bine de 10 ani. Motivul pentru care nu au fost gasite de oamenii legii

Cazul de la Caracal a scos in evidenta lacunele pe care le are statul roman atunci cand vine vorba despre a-si apara cetatenii. Aceasta instabilitate a scos la iveala cazuri nerezolvate din Politia Romana, situatii in care minorii au disparut fara urma. Este si exemplul a doua fetite din judetul Maramures despre care nu se stie nimic de mai multi ani.

LA AUCHAN TITAN: Campania Sa intelegem mai bine alimentele revine la Bucuresti

Sa intelegem mai bine alimentele, campania nationala ce programeaza intalniri intre consumatori si specialistii din mediul academic, cercetare si reprezentanti ai industriei, anunta cea de-a treia oprire a caravanei, pe 9 si 10 august, la Auchan Titan, arata un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

O fata de 13 ani a disparut fara urme in Alba. Familia o cauta disperata de doua zile

O fata de 13 ani dintr-un sat din Alba este cautata de politisti dupa ce familia sa a reclamat, joi, ca minora a plecat in urma cu doua zile de acasa si nu a mai revenit. Politistii din Alba caut?.

Top 10 tari in care e cel mai bine sa traiesti in lume

Cand vine vorba de un trai bun, cel mai probabil ai in cap alte tari in afara de Romania in cazul in care vrei sa duci o viata linistita. Criteriile dupa care sa iti tara in care.

HOROSCOP 11 august 2019. Berbecii au ajuns la un punct de cotitura, Gemenii comunica tot mai bine

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 11 AUGUST 2019 ; azi este o zi plina si ocupata din punct de vedere astrologic, cu multe tranzite importante. Mai intai, Jupiter, planeta norocului si oportunitatilor,.

HOROSCOP. Compatibilitatile zodiei Leu. Cu cine te potrivesti cel mai bine

Compatibilitate zodie LEU. Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu.

Mircea Badea, despre coruptie: Daca Europa si-ar rezolva problemele si Romania ar fi mai bine

Mircea Badea a spus, in contextul tragedieide la Carcal,ca Europa nu-i mai provoaca reactii ce deriva din vreun complex de inferioritate si trebuie sa privim realitatea cu luciditate, nu prin prisma pr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )