Libnet.ro
UNICEF

18:00

DE LA 1 IULIE 2019 Preturile gazelor pentru clientii casnici vor scadea cu 5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LA 1 IULIE 2019 Preturile gazelor pentru clientii casnici vor scadea cu 5%

Jack Cutisteanu, Petprod: Este bine ca scade pretul pentru consumatorii casnici, dar nu trebuie sa uitam nici de cei industriali Scaderea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale destinate consumatorilor casnici este un demers pozitiv, dar trebuie sa avem in vedere si ce se intampla cu cei industriali, potrivit domnului Jack Cutisteanu, directorul general al Petprod. continuă pe Ziarul Bursa

Preturile gazelor pentru clientii casnici vor scadea cu 5% de la 1 iulie

Comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a anu.

HOROSCOP IULIE 2019. Zilele norocoase in iulie 2019 pentru fiecare zodie

Iata ce au pregatit astrele pentru luna iulie 2019. Berbec in luna iulie va veti da seama cat sunteti norocosi de fapt. intradevar,la capitolul bani excelati insa nu ar trebui sa neglijati si.

HOROSCOP IULIE 2019. Se anunta o luna extrem de buna pentru doua dintre zodii

Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iulie 2019. Horoscop Rac Luna aceasta este despre familie. Petreci mult timp alaturi de persoanele importante din viata ta si te bucuri de sustinere si de discutii pli.

Gazele furnizate consumatorilor casnici se vor ieftini cu 5% de la 1 iulie- ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aprobat luni noi preturi pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale la clientii casnici, valabile incepand cu data de 1 iulie 2019. Potrivit calculelor autoritatii, preturile la gaze vor fi mai mici decat in prezent pentru consumatorii casnici. Aceasta nu inseamna ca vor scadea preturile si pentru consumatorii non-casnici. Vezi cu cat vor fi reduse preturile la principalii doi furnizori.

De la 1 iulie, cresc preturile la cazare pe Litoral. Cat va costa, pe noapte, o camera de doua stele in Mamaia, Eforie si Vama Veche

Luna lui Cuptor vine cu preturi mai mari pe litoral, tarifele de cazare urmand sa fie majorate chiar si cu 20 la suta pe noapte. Camerele vor fi ocupate insa integral, pentru ca, spun reprezentantii patronatelor din turism, romanii vor la mare in iulie si august, cand este cel mai scump.

Sorina Pintea spune ca noile Ordine pentru pacienti arsi vor simplifica transferul in strainatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, duminica, intr-o interventie la Digi 24, ca noile proiecte de acte normative pentru reglementarea ingrijirii pacientilor arsi reduc semnificativ timpii de asteptare in privinta transferului pacientilor in spitalele din strainatate. De asemenea, ordinele conduc si, implicit, la eficientizarea procedurilor specifice tratarii si transportarii pacientului ars in strainatate.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019. Vesti minunate pentru elevi la EVALUARE in TIMIS- EDU.RO

EVALUARE NATIONALA 2019- edu. ro. Rezultatele obtinute de elevii din JUDETUL TIMIS,la examenul de EVALUARE NATIONALA din 2019, sustinute in SCOLILE din ROMANIA au fost afisate pe.

Veste BUNA pentru romani: Gazele se IEFTINESC de la 1 iulie

Comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei a aprobat luni preturile pentru furnizarea gazelor naturale la clientii casnici, valabile incepand cu 1 iulie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )