Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iuliu Torje, medic roman din Germania: Sistemul aici e performant. Eu sunt testat zilnic

Antena3 Antena3,
Iuliu Torje, medic roman din Germania: Sistemul aici e performant. Eu sunt testat zilnic

Iuliu Torje, medic ATI la ECMO-Center Klinikum Kassel, Germania, a vorbit duminica, la Antena 3 despre evolutia COVID-19 in Germania. continuă pe Antena3

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

Un roman din Germania a cumparat apa, sapun, dezinfectant si manusi pentru soferii de TIR din parcari

Un roman din Germania a cumparat apa, sapun, dezinfectant, manusi, ochelari de protectie si hartie igienica si le-a oferit gratuit soferilor de TIR din parcarile din zona orasului Mannheim.

Mesajul unui medic roman care lupta in Italia: Mi-am scris testamentul, nu glumesc! Mi-e frica cu adevarat...

Un mesaj de la un medic roman aflat pe campul de lupta in Italia, cu coronavirusul, a fost publicat pe o retea de socializare. Cel care a facut public mesajul doctoritei din Italia este DJ-ul Silviu Andrei care spune ca a ales sa transmita aceste randuri, pentru ca l-au daramat.

Thomas Schaefer, Ministrul de Finante din Germania, s-a sinucis din cauza COVID-19. Cum i-au gasit corpul

Thomas Schaefer, ministrul de Finante al landului german Hessa, s-a sinucis. Consecintele epidemiei de COVID-19 asupra economiei l-au coplesit. Thomas Schaefer, Ministrul de Finante din Germania, s-a sinucis din cauza COVID-19 Profund ingrijorat de consecintele epidemiei de COVID-19 asupra economiei, ministrul de Finante al landului german Hessa, Thomas Schaefer54 de ani), si-a pus capat zilelor.

inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Inca un roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand duminica la 12. Pana in prezent, 73 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Sinteza zilei. Marturie cutremuratoare a unui asistent medical roman din Milano infectat cu COVID-19

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv realizat de jurnalista Evghenia Kironaki cu un asistent medical roman din Italia care a fost infectat cu COVID-19.

Imaginile tragediei din spitalele Italiei, prin ochii unui medic roman: Suntem in razboi. Mi-am scris deja testamentul

Italia continua sa fie cea mai lovita tara de pendemia de Covid-19, iar numarul mortilor creste alarmanat, de la o zi la alta. in fata acestui val de decese, medicii incep sa se simta neputincisi si sunt din ce in ce mai demoralizati.

CORONAVIRUS |Cum se explica rata mortalitatii scazuta din Germania, comparativ cu cea din Italia sau Spania: Peste 200.000 de teste, doar in ultimele saptamani

Germania a evitat pana acum nivelurile catastrofale de infectie care au facut ravagii in Spania si Italia: pana miercuri, au fost inregistrate 181 de decese din cauza Covid-19 si au fost confirmate 35.

Un asistent medical infectat nu a anuntat spitalul dupa ce a avut contact cu o familie din Germania

Asistentul medical din Spitalul Judetean Sibiu testat pozitiv la coronavirus face, in timpul liber, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2904 seconds )