Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iurie Leanca il felicita pe Klaus Iohannis si il incurajeaza pe Victor Ponta

B1 B1,
Iurie Leanca il felicita pe Klaus Iohannis si il incurajeaza pe Victor Ponta

Premierul moldovean Iurie Leanca i-a transmis felicitari si i-a urat succes lui Klaus Iohannis in urma alegerii sale in functia de presedinte al Romaniei si, in acelasi timp, a tinut sa-i multumeasca lui. continuă pe B1

Iurie Leanca, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis si de incurajare pentru Victor Ponta: Viata merge inainte

Premierul de la Chisinau, Iurie Leanca, i-a transmis felicitari si i-a urat succes lui Klaus Iohannis in urma alegerii sale in functia de presedinte al Romaniei si, in acelasi timp, a tinut sa-i .

LIVE BLOG. Alegeri prezidentiale 2014, turul doi. Confruntarea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta

Alegerile prezidentiale 2014 au ajuns in turul doi. Batalia pentru presedintia Romaniei se desfasoara intre Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL).

Rezultate ALEGERI PREZIDENTIALE: Turul doi. Cand vom afla primele procente in judetul Maramures

Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2014 vor fi publicate de catre Biroul Electoral Central BEC) in dimineata zilei de 17 noiembrie, apoi datele vor fi actualizate la interval de trei ore. Pana la finalul zilei 17 noiembrie vom sti oficial cine va fi noul presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis sau Victor Ponta.

Sorin Ovidiu Vintu a pictat portretele lui Klaus Iohannis si Victor Ponta. SOV anunta de dupa gratii cu cine va vota

Pe blogul sau personal, Sorin Ovidiu Vintu a publicat, din penitenciar, o analiza proprie asupra celor doi candidati la Presedintia Romaniei. Klaus Iohannis este descris ca fiind corect, cinstit, dar cu gafe impardonabile, in timp ce despre Ponta spune ca este cinic, ipocrit, santajabil, oportunist.

Victor Ponta: Resping categoric ca-mi dau demisia, cat timp nimeni dintre colegii mei nu mi-au cerut-o

La scurt timp dupa ce si-a recunoscut infrangerea in fata lui Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca nu isi va prezenta demisia din.

UPDATE Romania si-a ales presedintele. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. Klaus Iohannis - 51.6%. Victor Ponta - 48,4%, estimari IRES la ora 21:00. KIohannis - 51,5%, Ponta - 48,5%, potrivit CURS. Ponta - 50,9%, Iohannis - 49

Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar fi castigat alegerile prezidentiale.

Monica Macovei il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta

Monica Macovei, fostul candidat la prezidentiale ii felicita pe romanii care au votat si pe presedintele Klaus Iohannis, asigurandu-l pe acesta ca are de partea lui speranta romanilor care vor stat de drept, jusitie si bunastare.

Traian Basescu il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, dorindu-i succes in exercitarea mandatului de presedinte al Romaniei, potrivit unui comunicat transmis, luni,.

Monica Macovei il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta: Felicitari celor reuniti impotriva dictaturii hotilor!

Monica Macovei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta in cel de al doilea scrutin prezidential, dar si pe romanii care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi,.

Iurie Leanca l-a incurajat pe Ponta: E baiat tanar, viata merge mai departe

Premierul moldovean Iurie Leanca l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria sa in alegerile prezidentiale si l-a incurajat pe Victor Ponta, pe care l-a sustinut in alegeri, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )