Libnet.ro
UNICEF

15:15

Iurie Leanca, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis si de incurajare pentru Victor Ponta: Viata merge inainte

Antena3 Antena3,
Iurie Leanca, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis si de incurajare pentru Victor Ponta: Viata merge inainte

Premierul de la Chisinau, Iurie Leanca, i-a transmis felicitari si i-a urat succes lui Klaus Iohannis in urma alegerii sale in functia de presedinte al Romaniei si, in acelasi timp, a tinut sa-i . continuă pe Antena3

Iurie Leanca il felicita pe Klaus Iohannis si il incurajeaza pe Victor Ponta

Premierul moldovean Iurie Leanca i-a transmis felicitari si i-a urat succes lui Klaus Iohannis in urma alegerii sale in functia de presedinte al Romaniei si, in acelasi timp, a tinut sa-i multumeasca lui.

Iurie Leanca l-a incurajat pe Ponta: E baiat tanar, viata merge mai departe

Premierul moldovean Iurie Leanca l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria sa in alegerile prezidentiale si l-a incurajat pe Victor Ponta, pe care l-a sustinut in alegeri, conform Agerpres.

Klaus Iohannis: Aceasta victorie nu este a mea, este a voastra, a romanilor! (FOTO)

Luni dimineata, Klaus Iohannis, castigatorul alegerilor prezidentiale a transmis un nou mesaj sustinatorilor sai, prin intermediul unei retele de socializare. Aceasta victorie nu este a mea, este a.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,66%, Ponta 45,33%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, cu 54,66% din voturi, dupa centralizarea a 96,50% din procesele verbale din sectiile de votare.

UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numaratoare!

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

VIDEO. FOTO. UPDATE Romania si-a ales presedintele: Klaus Iohannis. Cifre BEC: Iohannis - 54,81%, Ponta 45,18%. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. IOHANNIS: A fost extraordinar. Votul in diaspora continua. Fiti atenti la numa

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei, dupa numaratoarea paralela a ACL, cu 54,39% dupa numararea a peste 90% din sectii. Si Liviu Dragnea a confirmat victoria lui Klaus Iohannis, cu 53% fata de 47%, in numaratoarea paralela a PSD.

Monica Macovei: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!

Fostul candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis pentru victoria din turul II al alegerilor: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!. Monica Macovei a adaugat ca Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit.

Sotia lui Klaus Iohannis, primita de elevii sai cu mesaje pentru presedintele ales: Santa Klaus is coming to Cotroceni

Sotia lui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost primita de elevii sai cu mesaje de sustinere pentru presedintele ales, potrivit publicatiei sibiene Turnul Sfatului .

Monica Macovei il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta: Felicitari celor reuniti impotriva dictaturii hotilor!

Monica Macovei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta in cel de al doilea scrutin prezidential, dar si pe romanii care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi,.

Monica Macovei il felicita pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta

Monica Macovei, fostul candidat la prezidentiale ii felicita pe romanii care au votat si pe presedintele Klaus Iohannis, asigurandu-l pe acesta ca are de partea lui speranta romanilor care vor stat de drept, jusitie si bunastare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )