Libnet.ro
UNICEF

01:06

Iurie Leanca a fost numit candidat la functia de sef al Guvernului

Adevărul Adevărul,
Iurie Leanca a fost numit candidat la functia de sef al Guvernului

Iurie Leanca este candidatul Partidului Liberal-Democrat la functia de prim-ministru a Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de liderul PLDM Vlad Filat dupa sedinta Biroului executiv al partidului. continuă pe Adevărul

Iurie Leanca este candidatul PLDM la functia de prim-ministru

Seful diplomatiei moldovenesti, Iurie Leanca, este candidatul Partidului Liberal-Democrat la functia de prim-ministru a Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de liderul PLDM Vlad Filat dupa sedinta Biroului executiv al partidului.

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank, a fost numit director general la Banca Transilvania

Actualul presedinte al Credit Europe Bank Romania, Omer Tetik, a fost numit director general al Bancii Transilvania TLV), post vacant de mai mult de un an, dupa plecarea lui Robert Rekkers, a anuntat astazi banca. Tetik ii anuntase pe actionarii Credit Europe Bank ca va inceta colaborarea cu banca incepand cu mijlocul lunii mai, potrivit unor surse bancare.

Viorel Hizo a fost numit noul antrenor al echipei Ceahlaul Piatra Neamt

Viorel Hizo, care a demisioant de la FC Vaslui la inceputul lunii aprilie, a fost numit noul antrenor al echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Tehnicianul l-a inlocuit pe Costel Enache din cauza ca nu a reusit sa obtin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )