Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank, a fost numit director general la Banca Transilvania

Adevărul Adevărul,
Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank, a fost numit director general la Banca Transilvania

Actualul presedinte al Credit Europe Bank Romania, Omer Tetik, a fost numit director general al Bancii Transilvania TLV), post vacant de mai mult de un an, dupa plecarea lui Robert Rekkers, a anuntat astazi banca. Tetik ii anuntase pe actionarii Credit Europe Bank ca va inceta colaborarea cu banca incepand cu mijlocul lunii mai, potrivit unor surse bancare. continuă pe Adevărul

Omer Tetik, ex-CEO al Credit Europe, a devenit CEO al Bancii Transilvania

Omer Tetik este noul director general al Bancii Transilvania, desemnat de Consiliul de Administratie BT pentru a coordona activitatea bancii. Anterior, Omer Tetik a indeplinit functia de Presedinte al Credit Europe Bank Romania si al Consiliului de Administratie al respectivei banci. Mandatul va incepe la 1 iunie a. c. , iar exercitarea functiei va fi facuta dupa avizarea sa de catre BNR, a anuntat marti banca transilvana.

Fostul presedinte al Credit Europe, Omer Tetik este noul CEO al Bancii Transilvania: isi va exercita functia dupa avizarea BNR

Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania a desemnat noul director general al Bancii. Acesta este Omer Tetik, cel care a indeplinit atat functia de presedinte al Credit Europe Bank, cat si al.

Omer Tetik, noul director al BT

Banca Transilvania anunta, astazi, numirea lui Omer Tetik in functia de Director General al bancii, conform unui comunicat de presa emis de banca.

Viorel Hizo a fost numit noul antrenor al echipei Ceahlaul Piatra Neamt

Viorel Hizo, care a demisioant de la FC Vaslui la inceputul lunii aprilie, a fost numit noul antrenor al echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Tehnicianul l-a inlocuit pe Costel Enache din cauza ca nu a reusit sa obtin.

Iurie Leanca a fost numit candidat la functia de sef al Guvernului

Iurie Leanca este candidatul Partidului Liberal-Democrat la functia de prim-ministru a Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de liderul PLDM Vlad Filat dupa sedinta Biroului executiv al partidului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )