Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ivanka Trump: Despartirea familiilor de imigranti, unul dintre cele mai rele momente de la inceputul presedintiei

Adevărul Adevărul,
Ivanka Trump: Despartirea familiilor de imigranti, unul dintre cele mai rele momente de la inceputul presedintiei

Fiica presedintelui american, Ivanka Trump, s-a distantat in mod clar joi de tatal sau, catalogand despartirea familiilor de imigranti care au intrat clandestin in Statele Unite drept unul dintre cele mai rele momente pe care le-a trait de la inceputul presedintiei lui Donald Trump, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume a fost inaugurat. Unde se afla VIDEO

Cea mai spectaculoasa atractie turistica a fost inaugurata, recent, in Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatra.

Top 10 startup-uri europene pentru HR. Unul dintre ele este fondat de romni

In ultimii ani, domeniul resurselor umane apeleaza tot mai mult la tehnologie pentru a rezolva probleme ce tin de recrutare sau gestionarea angajatilor. Drept urmare, au aparut numeroase startup-uri care incearca prin softuri, platforme online si aplicatii sa vina cu solutii pentru HR. Iata care sunt cele mai interesante dintre acestea, la nivel european. Unul dintre startup-urile din clasament este fondat si condus de doi romani.

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie: Am omorat multi oameni, nu 4-5-6

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie. Barbatul are 100 de ani si este fost lider al mafiei italiene. Sonny Franzese face parte din celebra familie Colombo si a fost renumi.

Lovitura DEVASTATOARE pentru unul dintre cei mai indragiti actori: Sufera de o boala teribila! Anuntul facut in urma cu putin timp a ZGUDUIT planeta... (FOTO)

Unul dintre protagonistii popularului serial de televiziune M*A*S*H*, actorul american Alan Alda, a dezvaluit luni dimineata ca sufera de maladia Parkinson, informeaza CNN, citat de Agerpres. Starul american.

Tu il recunosti? Te uiti la el si nu iti vine sa crezi! Cum arata acum unul dintre cei mai...(FOTO)

Te uiti la el si nu il recunosti. Este unul dintre cei mai celebri oameni de pe planeta. Russell Crowe 54 de ani) continua sa socheze cu schimbarile de look. Pentru ultimele roluri acesta a fost nevoit s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )