Libnet.ro
UNICEF

10:15

Jador a dat cartile pe fata la Survivor 2021. Ce mare drama ascunde, de ce este atat de frustrat

Playtech Playtech,
Jador a dat cartile pe fata la Survivor 2021. Ce mare drama ascunde, de ce este atat de frustrat

Jador a dat cartile pe fata la Survivor 2021. Ce mare drama ascunde, de ce este atat de frustrat. Jador a facur dezvaluiri emotionante despre copilaria sa. Ce a spus, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat cine este, de fapt, Jador. Manelistul a recunoscut totul la Survivor Jador a spus adevarul la Survivor . continuă pe Playtech

Catalin Morosanu, scandal cu o vedeta la Survivor 2021. A facut-o de ras, toata Romania a aflat asta

Chiar daca editia trecuta Faimosii au castigat primul joc de imunitate din aceasta saptamana, armonia si linistea in echipa rosie se lasa asteptate. Orgoliile ar fi de vina, caci toti sunt persoane publice, admite Catalin Morosanu, care, chiar daca pare sa fie liderul grupului, nu reuseste sa-i faca sa functioneze impreuna. Tensiunile ii fac aceasta .

Jador a rabufnit la Survivor. Manelistul a facut o criza de nervi: ce l-a nemultumit total

Jador a rabufnit la Survivor Romania. Artistul si-a iesit din minti si a facut o criza de nervi. El a amenintat ca pleaca acasa. Ce s-a intamplat, de fapt si care a fost motivul. Jador a rabufnit la Survivor Romania Show-ul Survivor Romania 2021 este una dintre cele mai urmarite emisiuni in acest moment. Se bucura .

Jador, controversa uriasa la Survivor Romania. Stie sau nu sa citeasca?

Unul dintre cei mai controversati artisti din Romania este nimeni altul decat Jador. Concurentul echipei Faimosilor de la Survivor se afla acum in centrul unui nou scandal. Ce se intampla acum cu artistul. Jador, controversa uriasa la Survivor Romania Cunoscutul cantaret a starnit din nou controverse in mediul online. Jador a atras atentia celor care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )