Libnet.ro
UNICEF

11:30

Jador a luat o decizie radicala. Este prima oara in viata cand face asa ceva

Playtech Playtech,
Jador a luat o decizie radicala. Este prima oara in viata cand face asa ceva

Jador s-a decis! Artistul e mai hotarat decat niciodata. Ce va face cunoscutul fost concurent de la Puterea Dragostei? Jador, decizie radicala. Ce va face artistul? Cunoscutul cantaret a dat Politia in judecata, dupa ce a fost din nou prins in trafic. Fanii acestuia stiu ca celebrul artist nu este un sofer stralucit, precum a . continuă pe Playtech

Jador are bodyguard. Cine este omul celebru care il pazeste pe manelist

Jador a avut in ultima perioada probleme cu multe personaje din lumea interlopa. Membrii din clanul Duduienilor l-au amenintat public pe tanarul manelis. Asta l-a determinat pe acesta sa i-a o decizie soc. Jador are bodyguard, dupa amenintarile primite Jador are decis sa-si angajeze un bodyguard, dupa scandalul dintre George Pian, varul defunctului Emi Pian .

Margherita de la Clejani a primit lovitura de gratie. Procurorii au luat decizia radicala

Fiica Clejanilor a fost pusa sub acuzare de procurori pentru consum de droguri. Povestea care o are in centru pe Margherita pare sa nu mai aiba final. Ionita si Viorica de la Clejani trec prin momente grele, dupa ce s-a dovedit ca fata lor a consumat substante interzise. Mai multe detalii, in continuare. Droguri la .

Singura femeie pe care Jador o iubeste. Cine este ea: O s-o iubesc toata viata mea

Jador a marturisit ca exista totusi o femeie care il alina si pe care o s-o iubeasca toata viata. Cine este aceasta si cum a reusit sa-i puna capat manelistului? Cine este singura femeie pe care o iubeste Jador? Jador a devenit cunoscut odata cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei, desi si inainte de show .

Intel a lansat o noua generatie de procesoare si a schimbat logo-ul pentru prima oara dupa 14 ani

Intel a anuntat o noua generatie de procesoare, sub numele Tiger Lake cu care spera sa recastige cota pierduta in ultimii ani cand a avut si probleme cu fabricatia altor procesoare, ceea ce a adus intarzieri. Compania a anuntat si ca isi schimba logo-ul, fiind pentru a treia oara in istoria sa cand face asta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )