Libnet.ro
UNICEF

18:45

Singura femeie pe care Jador o iubeste. Cine este ea: O s-o iubesc toata viata mea

Playtech Playtech,
Singura femeie pe care Jador o iubeste. Cine este ea: O s-o iubesc toata viata mea

Jador a marturisit ca exista totusi o femeie care il alina si pe care o s-o iubeasca toata viata. Cine este aceasta si cum a reusit sa-i puna capat manelistului? Cine este singura femeie pe care o iubeste Jador? Jador a devenit cunoscut odata cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei, desi si inainte de show . continuă pe Playtech

Barbatul cu care Jador a dormit in pat: Doar ca sa ma ajute. Dezvaluiri nestiute despre cantaret

Cantaretul de manele Jador a dezvaluit, recent, cine este persoana careia ii datoreaza succesul asurzitor de care se bucura acum. El este omul care a crezut in el, atunci cand altii in marginalizau: Dormeam cu el in pat si cu nevasta sa. El l-a facut celebru pe Jador Jador, fostul concurent din casa Puterea Dragostei .

Singura eleva care a luat 10 la BAC-ul de toamna. Cine e fata care a reusit aceasta performanta

Premiera la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamna. O eleva din Oradea a luat 10 curat la toate probele, lucru care nu s-a mai intamplat de 18 ani in Romania, potrivit Ministerului Educatiei. Mai multe detalii, in continuare. Cine este eleva care a luat singurul 10 la BAC-ul de toamna Moment unic la BAC-ul de .

Brad Pitt, o noua lovitura in dragoste. Femeia pe care o iubeste este maritata. Putini oameni stiau asta

Situatie uimitoare in randul noii femei din viata lui Brad Pitt! Tanara iubita a cunoscutului star este maritata. Detalii despre casnicia acesteia. Noua iubita a lui Brad Pitt este maritata Daca pana acum fanii fostului cuplu Pitt-Jolie credeau ca viata actorului a fost parca desprinsa din telenovele, nu se asteptau la scenariu ce avea sa .

Femeie care nu a declarat banii din videochat, trimisa la biserica prin decizia instantei

Decizie neobisnuita a instantei. O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj, a fost condamnata de Tribunalul Salaj la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala, pe motiv ca nu a declarat la Fisc veniturile realizate din videochat. De asemenea, femeia trebuie sa presteze 60 de zile de munca in folosul comunitatii la o biserica, scrie clujust. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )