Libnet.ro
UNICEF

19:30

JAF ARMAT la o banca din Sectorul 2. Politistii sunt in ALERTA

B1 B1,
JAF ARMAT la o banca din Sectorul 2. Politistii sunt in ALERTA

Tentativa de jaf armat la o banca din Sectorul 2. Un barbat cu fata acoperita a intrat in sucursala bancii si a amenintat-o pe casiera cu un cutit. Unul dintre angajati a avut prezenta de spirit si l-a. continuă pe B1

JAF ARMAT la o banca din Sectorul 2. Politistii sunt in ALERTA (VIDEO)

Tentativa de jaf armat la o banca din Sectorul 2. Un barbat cu fata acoperita a intrat in sucursala bancii si a amenintat-o pe casiera cu un cutit. Unul dintre angajati a avut prezenta de spirit si l-a.

Tentativa de jaf armat la o banca din Sectorul 2 din Bucuresti

Un barbat cu o cagula pe cap si inarmat cu un cutit a intrat, vineri, intr-o banca din sectorul 2, amenintand o casierita sa ii dea banii. Angajata bancii ar fi reusit sa il impinga, moment in care acesta a scapat cutitul si a fugit, relateaza Digi24.

UPDATE Tentativa de jaf armat la o banca din sectorul 2 din Bucuresti. Supectul, un barbat care avea asupra sa un cutit, cautat de politisti

O tentativa de jaf armat ar fi avut loc la o sucursala a unei banci de pe bulevardul Basarabia din Capitala. Potrivit primelor informatii, un barbat cu cagula ar fi atacat o casierita.

Tentativa de jaf armat la o banca din sectorul 2

O tentativa de jar armat ar fi avut loc la o sucursala de pe bulevardul Basarabia. Din primele informatii un barbat cu cagula ar fi atacat o casierita.

Principalul suspect in cazul tentativei de talharie de la o banca din Sectorul 2 a fost prins si dus la audieri la Politia Capitalei

Principalul suspect in cazul tentativei de talharie de la o banca din Sectorul 2 - un tanar de 25 de ani din Bucuresti, a fost prins de politisti si dus la audieri la sediul Politiei Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )