Libnet.ro
UNICEF

15:00

Jaf ca-n filme! incasarile lui Justin Bieber, sustrase ca in Oceans 11

Antena3 Antena3,
Jaf ca-n filme! incasarile lui Justin Bieber, sustrase ca in Oceans 11

Un val de ghinioane s-a abatut asupra lui Justin Bieber in ultima vreme. Turneul sau de pana acum. continuă pe Antena3

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America.

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite, informeaza b1. ro. Pe primul loc in Topul celor mai detestati cantareti se afla, cu un procent de 57%, rapperul Chris Brown a carui popularitate a scazut in anul 2009 ca urmare a violentelor asupra Rihannei. Locul doi este ocupat de tanarul Justin Bieber care, la numai 19 ani, este prezent in presa mai mult pentru scandalurile .

Justin Bieber s-a umplut de tatuaje! Iata ce reprezinta fiecare!

Se stie despre Justin Bieber ca este un impatimit al tatuajelor! Artistul are o multime de astfel de desene pe intreg trupul, iar pe primul dintre ele si l-a facut exact in ziua in care a implinit 16 ani. Este o traditie de familie pe care Bieber pare sa o fi imbratisat bucuros si pe care o respecta cu sfintenie. Cel mai recent tatuaj al lui Justin reprezinta imaginea unui inger al carui chip seamana izbitor cu cel al Selenei Gomez, iubita artistului. Continue reading .

Sondaj: Americanii il urasc pe Justin Bieber si o iubesc pe Adele. Vedetele simpatizate si antipatizate in SUA

Cantaretul canadian Justin Bieber, considerat un idol al adolescentilor nord-americani, este detestat de majoritatea populatiei adulte din Statele Unite, care o apreciaza in schimb pe cantareata britanica Adele, potrivit unui sondaj realizat de Public Policy Polling.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite. Pe primul loc in Topul celor mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )