Libnet.ro
UNICEF

07:00

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America.

România Liberă România Liberă,
Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America.

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite, informeaza b1. ro. Pe primul loc in Topul celor mai detestati cantareti se afla, cu un procent de 57%, rapperul Chris Brown a carui popularitate a scazut in anul 2009 ca urmare a violentelor asupra Rihannei. Locul doi este ocupat de tanarul Justin Bieber care, la numai 19 ani, este prezent in presa mai mult pentru scandalurile . continuă pe România Liberă

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite. Pe primul loc in Topul celor mai.

Justin Bieber s-a umplut de tatuaje! Iata ce reprezinta fiecare!

Se stie despre Justin Bieber ca este un impatimit al tatuajelor! Artistul are o multime de astfel de desene pe intreg trupul, iar pe primul dintre ele si l-a facut exact in ziua in care a implinit 16 ani. Este o traditie de familie pe care Bieber pare sa o fi imbratisat bucuros si pe care o respecta cu sfintenie. Cel mai recent tatuaj al lui Justin reprezinta imaginea unui inger al carui chip seamana izbitor cu cel al Selenei Gomez, iubita artistului. Continue reading .

Sondaj: Americanii il urasc pe Justin Bieber si o iubesc pe Adele. Vedetele simpatizate si antipatizate in SUA

Cantaretul canadian Justin Bieber, considerat un idol al adolescentilor nord-americani, este detestat de majoritatea populatiei adulte din Statele Unite, care o apreciaza in schimb pe cantareata britanica Adele, potrivit unui sondaj realizat de Public Policy Polling.

Jaf ca-n filme! incasarile lui Justin Bieber, sustrase ca in Oceans 11

Un val de ghinioane s-a abatut asupra lui Justin Bieber in ultima vreme. Turneul sau de pana acum.

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI .

Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

In tinerete a fost unul din cei mai doriti si iubiti actori, iar filmele sale adunau in salile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la batranete, Alain Delon se simte din ce in ce mai singur, chiar daca.

Faze Tari: Judetele cu cei mai prosti soferi din Romania. Top national; Uluitor! Traficantii de droguri din Mexic se inchina la Doamna cu coasa! Cultul Sfintei Morti ia amploare si deranjeaza Vaticanul! 5 sfaturi ca sa castigi 7 milioane de euro la Loto

Le-au cusut buzunarele ca sa nu mai ia spaga! Medicii de la un spital privat din Iasi au primit uniforme antibacsis. Pentru a descuraja pacientii sa bage mici atentii in buzunarele personalului medical, conducerea unui spital privat din Iasi a luat o masura ingenioasa. Atentatorul din Boston, idolul adolescentelor: Imi e dor de el. Un numar tot mai mare de tinere isi exprima solidaritatea fata de Djohar Tsarnaev, unul dintre cei doi frati de origine cecena responsabili pentru atentatul din Boston. Pe retelele de socializare, adolescentele se declara indragostite de tanarul de 19 ani si cer chiar eliberarea lui.

Business Report: Cum a ajuns Romania importator net de energie; Majorarile salariale au fost erodate de scumpiri. Lefurile bugetarilor au crescut peste inflatie, bancherii si angajatii din IT au fost cei mai afectati; O noua lovitura pentru regenerabile.

Cristian Parvan: Pornim la gazele de sist cu zero legislatie. Tara noastra nu face nimic pentru reglementarea sectorului gazelor de sist, in timp ce alte tari au inceput sa reglementeze acest domeniu. Pierderile Oltchimului au depasit vanzarile. Combinatul din Ramnicu-Valcea a mai batut un record: a raportat in primele trei luni pierderi mai mari chiar decat decat vanzarile, in conditiile in care a functionat la numai 30% din capacitate.

Romanii din Spania, cei mai numerosi imigranti, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Romanii, cei mai numerosi imigranti din Spania, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )