Libnet.ro
UNICEF

13:30

Jaf ca in filme intr-un sat din Botosani. Mai multi indivizi cu cagule au intrat noaptea peste o batrana, au legat-o si au furat un seif plin cu bani

Antena3 Antena3,
Jaf ca in filme intr-un sat din Botosani. Mai multi indivizi cu cagule au intrat noaptea peste o batrana, au legat-o si au furat un seif plin cu bani

Jaf ca in filme intr-un sat din judetul Botosani. Indivizi echipati cu cagule au intrat in toiul noptii in casa unei femei de 60 de ani din satul Lisna, au legat proprietara si au furat un seif cu o suma mare. continuă pe Antena3

O politista din Botosani a murit in Germania. Femeia avea doi copii

Cristina Rotaru, o politista din Botosani, a murit in Germania, in timp ce se afla acolo in concediu. Femeia a murit in timp ce era intr-o masina. Ea a suferit un infarct, a notat botosaninews. ro.

Ancheta la o scoala din Satu Mare, dupa ce mai multi elevi au fost filmati n timp ce se bateau

Conducerea Scolii Gimnaziale Mircea Eliade, din Satu Mare, declanseaza o ancheta dupa ce, pe facebook, a fost postata o filmare cu mai multi elevi care se bat cu pumnii si picioarele atat in incinta unitatii, cat si in afara acesteia, relateaza Mediafax.

Patru primari din Botosani au cerut vnatorilor sa mpuste cinii fara stapn pe motiv ca raspndesc pesta porcina africana

Patru primari din judetul Botosani au cerut vanatorilor sa impuste cainii vagabonzi aflati in paduri, dupa ce 2 noi focare de pesta porcina au fost descoperite in judet. Reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor spun ca este doar o scuza, pentru ca autoritatile sa nu faca adaposturi.

A fost agresat si lovit de mai multi tineri pe terasa unui bar din Focsani. Adolescentul de 16 ani a ajuns de urgenta la spital

Cinci tineri din Focsani, cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, sunt cercetati de politie, dupa ce un adolescent de 16 ani a reclamat ca ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe terasa unui bar din.

Caz socant in Targoviste. O profesoara ar fi atacat mai multi copii pe strada. Femeia a fost internata de urgenta la psihiatrie

O profesoaraacuzata ca a atacat din senin copii pe o strada din Targoviste a fost internata la psihiatrie. Decizia a fost luata dupa ce o tanara mama a povestit ca doar cu ajutorul unui.

Batai repetate intre mai multi elevi la o scoala generala din municipiul Satu Mare - VIDEO

Batai repetate la o scoala generala din municipiul Satu Mare. Diferiti satmareni au precizat ca ar fi vorba despre Scoala Mircea Eliade din Cartierul Micro 14. Din imaginile vide se vede cum au loc.

AVALANSA intr-o cunsocuta statiune de schi din Elvetia: Mai multe persoane, prinse sub zapada (FOTO)

Tragedie in Elvetia. O avalansa s-a prosud intr-o cunoscuta statiune de schi, 12 persoane fiind prinse sub zapada. Avalansa a avut loc in statiunea din Crans Montana din Valais, canton situat in sud-vestu.

Bizar! Ce se intampla cu copiii nascuti din tati mai batrani

Copiii care au tatii mai in varsta sunt programati genetic sa traiasca mai mult, sustin cercetatorii americani care au descoperit ca paternitatea tardiva poate fi un plus pentru descendenti. Potrivit unui studiu.

(P) Bucuresti, unul din cele mai poluate orase ale Europei, are nevoie de spatii verzi ca sa respire. Cum s-a ajuns aici si care sunt solutiile?

Bucuresti se afla si anul acesta in topul celor mai poluate orase din Europa, situandu-se pe locul al saptelea in clasamentul general si al treilea la nivelul Europei de Est, unde este depasit doar de orase industriale din Rusia si Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )