Libnet.ro
UNICEF

08:00

Caz socant in Targoviste. O profesoara ar fi atacat mai multi copii pe strada. Femeia a fost internata de urgenta la psihiatrie

Antena3 Antena3,
Caz socant in Targoviste. O profesoara ar fi atacat mai multi copii pe strada. Femeia a fost internata de urgenta la psihiatrie

O profesoaraacuzata ca a atacat din senin copii pe o strada din Targoviste a fost internata la psihiatrie. Decizia a fost luata dupa ce o tanara mama a povestit ca doar cu ajutorul unui. continuă pe Antena3

Liderii Chinei vor mai multi copii/ Autoritatile locale se prefac ca nu nteleg mesajul

Confruntati cu amenintarea unei crize demografice si a unei societati imbatranite, liderii Chinei cauta masuri pentru a convinge cuplurile sa faca mai multi copii. Birocratii, insa, par a ocoli problema, relateaza Associated Press.

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni. Ce i-au dat in loc de lapte

Caz socant in Statele Unite. Doi parinti vegani sunt acuzati ca si-au infometat copilul de cinci luni dupa ce i-au inlocuit laptele praf din alimentatie cu o formula de lapte bazata pe.

Ancheta la o scoala din Satu Mare, dupa ce mai multi elevi au fost filmati n timp ce se bateau

Conducerea Scolii Gimnaziale Mircea Eliade, din Satu Mare, declanseaza o ancheta dupa ce, pe facebook, a fost postata o filmare cu mai multi elevi care se bat cu pumnii si picioarele atat in incinta unitatii, cat si in afara acesteia, relateaza Mediafax.

Caz socant! Doi copii au murit in timp ce se uitau la desene animate

Doi copii, o fetita de trei ani si fratele ei de patru ani, si-au pierdut viata in timp ce se uitau la desene animate, dupa ce televizorul a explodat. Incidentul tragic s-a petrecut intr-un sat din Repub.

Caz socant in Brasov. Un baiat de 14 ani a fost umilit si torturat de alti adolescenti. Scena a fost filmata - VIDEO

Un baiat de 14 ani din Brasov a fost torturat si umilit de alti adolescenti mai mari. Amenintat cu un bat si pus sa se dezbrace, baiatul este filmat de agresorii sai, care se amuza pe seama.

Harta judetelor cu cei mai multi copii n scolile speciale. Un singur profesor de sprijin pentru 150 de copii cu dizabilitati (studiu)

In Romania, aproape jumatate dintre copii cu dizabilitati invata in scoli speciale, arata studiul Europa Cares, realizat de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati. Astfel, 29. 433 din cei 70. 000 de copii cu dizabilitati din Romania sunt inscrisi in scoli speciale.

A fost agresat si lovit de mai multi tineri pe terasa unui bar din Focsani. Adolescentul de 16 ani a ajuns de urgenta la spital

Cinci tineri din Focsani, cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, sunt cercetati de politie, dupa ce un adolescent de 16 ani a reclamat ca ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe terasa unui bar din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )