Libnet.ro
UNICEF

14:00

O jamaicana a devenit cea mai mai batrana persoana din lume

Hotnews Hotnews,
 O jamaicana a devenit cea mai mai batrana persoana din lume

O jamaicana nascuta cu 117 ani in urma a devenit cea mai varstnica persoana din lume dupa moartea Emmei Morano, italianca ce era cel mai batran om din lume inainte sa moara sambata, tot la varsta de 117 ani, scrie Guardian. continuă pe Hotnews

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani (VIDEO)

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani, informeaza The Guardian. Emma Morano s-a nascut pe 29 noiembrie 1899, in regiunea italiana Piemmont. Ea a primit oficial titlul de.

Cea mai batrana persoana din lume a murit. Emma Morano era ultima supravietuitoare a secolului XIX

Cea mai in varsta persoana din lume si ultima persoana in viata care a fost nascuta in anii 1800, a decedat, in Italia. Emma Morano a fost nascuta in 29 noiembrie,.

Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani

Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani, in Italia. Ea s-a nascut pe 29 noiembrie 1899 in regiunea Piemonte si era oficial ultima persoana nascuta in anii 1800, care a trait de-a lungul a trei secole, scrie BBC.

La 116 ani, o femeie din Spania a devenit cea mai in varsta persoana din Europa

O femeie din Barcelona, pe nume Ana Vela, nascuta la 29 octombrie 1901 in apropiere de orasul Cordoba, din sudul Spaniei, a devenit cea mai in varsta persoana din Europa.

Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Cea mai varstnica mama din tara era de o frumusete rapitoare

Putina lume stie cum era cu ani in urma cea mai varstnica mama din tara. Povestea ei a facut inconjurul Romaniei si al lumii la data de 16 ianuarie 2005, cand fetita ei Eliza.

Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Va prezentam un top al celor mai citite carti ale momentului, selectate din lista de bestsellers a gigantului Amazon. De la investigatii jurnalistice la carti de dezvoltare personala, iata care sunt preferintele cititorilor din lumea intreaga in acest.

Business report: Asociatia Participantilor la fondurile pensii, document catre ASF: Reactia in cazul NN Pensii este disproportionata; Cum s-a modificat topul celor mai bogati oameni din lume; Colliers: Comertul electronic va conduce la dublarea spatiilor

Bani din termopane: cum a reusit un antreprenor din Bacau sa produca ferestre de peste 23 de milioane de euro. Ce au in comun cavalerii Jedi si. Surpriza principala din economie: cresterea increderii in mediul de afaceri devine perceptibila analiza) Surpriza principala din economie, de la.

Rusia a publicat imagini cu baza sa militara din Arctica, cea mai mare structura realizata de om in regiune (FOTO)

Rusia a construit cea mai mare structura din Arctica, unde a amplasat o baza militara, in incercarea de a revendica zone tot mai mari din regiunea polara bogata in hidrocarburi, informeaza The.

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, scrie News. ro, citand Le Figaro.

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, informeaza Le Figaro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )