Libnet.ro
UNICEF

19:45

James Blunt si Mary J. Blige vor canta live in cadrul Nobel Peace Prize pe 11 decembrie!

Devorator Monden Devorator Monden,
James Blunt si Mary J. Blige vor canta live in cadrul Nobel Peace Prize pe 11 decembrie!

Artistul britanic si cantareata americana sunt primele doua mari nume confirmate pana in prezent care vor urca pe scena prestigioasei gale care va avea loc pe 11 decembrie in Oslo pe Spektrum Arena. Nobel Peace Prize o va avea ca gazda pe actrita Claire Danes, pe scena urmand a mai urca cantareata suedeza Zara Larsson . continuă pe Devorator Monden

Mary J. Blige intra in atmosfera Craciunului in clipul piesei Have Yourself A Merry Little Christmas!

Coverul realizat de talentata cantareata americana dupa clasicul cu acelasi nume este inclus pe primul album de Craciun din cariera sa, intitulat A Mary Christmas, care a fost lansat pe 15 octombrie. Acum putin timp Mary J. Blige a incarcat pe contul sau de Vevo videoclipul oficial al piesei Have Yourself A Merry Little Christmas .

James Blunt lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Blue On Blue!

Noua piesa lansata de artistul britanic este extrasa ca single oficial de pe ultimul sau material de studio, intitulat Moon Landing, care a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. Acum putin timp James Blunt a dezvaluit online videoclipul oficial al noului sau single, Blue On Blue, acesta fiind realizat cu ajutorul CGI computer-generated imagery). Clipul .

Concurentii X Factor SUA vor canta din nou in urma unei erori de votare

Concurentii din cadrul show-ului X Factor SUA isi vor repeta prestatiile live, in aceasta seara, dupa ce, in urma unei erori a sistemului de vot, emisiunea a afisat rezultatele gresite, scrie BBC.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )