Libnet.ro
UNICEF

22:45

James Rodriguez a primit premiul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului 2014 (VIDEO)

B1 B1,
James Rodriguez a primit premiul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului 2014 (VIDEO)

Jucatorul columbian al echipei Real Madrid, James Rodriguez, a primit premiul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului 2014, luni, in cadrul galei FIFA de la Zurich. James Rodriguez a fost premiat pentru. continuă pe B1

Preturi astronomice pentru cel mai recent numar al saptamanalului Charlie Hebdo

Numeroase oferte de vanzare pentru cel mai recent numar al saptamanalului francez Charlie Hebdo, care nu mai putea fi gasit inca de miercuri la standurile de presa din Franta, au aparut pe Internet, la preturi uneori astronomice, informeaza AFP,.

Bursa de Valori Bucuresti plateste 300$ pentru cel mai bun logo AeRO

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a lansat recent un concurs pentru cel mai bun design de logo pentru AeRO, piata dedicata companiilor antreprenoriale, startup-urilor si IMM-urilor. Castigatorul va incasa aproape 300 de dolari.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, premiate cu Globul de Aur 2015 pentru cel mai bun film

The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, si Boyhood, de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles California), anunta Mediafax. Patricia Arquette a castigat duminica seara, la Los Angeles, un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar cu interpretarea din filmul Boyhood.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, premiate cu Globul de Aur 2015 pentru cel mai bun film

The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, si Boyhood, de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a.

Elena Udrea: Cel mai probabil nu voi candida la presedintia PMP la Congresul din 8 februarie

Elena Udrea a anuntat luni ca cel mai probabil nu va candida din nou la functia de presedinte al PMP la viitorul Congresul din 8 februarie. Udrea a mai spus, luni, ca s-a decis devansarea datei Congresului PMP din 21 martie pentru 8 februarie.

Gala AFAN: Lucian Sanmartean, desemnat cel mai bun jucator roman/ Arlauskis, cel mai bun portar; Szukala, cel mai bun fundas; Keseru, cel mai bun atacant

Mijlocasul Lucian Sanmartean Steaua Bucuresti) a fost desemnat, joi seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2014, in cadrul Galei premiilor Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), desfasurata la Hotelul Howard Johnson din Capitala, potrivit Agerpres.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP, la Congresul din 8 februarie (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat, luni, ca la urmatorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, cel mai probabil nu va mai candida la sefia PMP. Elena Udrea a anuntat ca PMP a decis sa devanse.

CES 2015 Gigabyte P37X este cel mai usor laptop de gaming

In lupta pentru superlative absolute, cei de la Gigabyte au anuntat oficial cel mai usor notebook de gaming din lume de 17 inci cu numele de Gigabyte P37X. Avand in vedere numarul lansarilor de sisteme portabile de la CES de anul acesta, este evident ca notebook-urile au revenit la moda, mai ales ca avem parte [].

Dusa a fost cel mai fericit ministru al Apararii, la intrarea in uz a unei noi aeronave Spartan

O noua aeronava de tip C-27J Spartan a intrat de luni in dotarea fortelor aeriene nationale, aparatul de transport aterizand la Baza 90 Transport Aerian, in prezenta premierului Ponta, vicepremierului Oprea si ministrului Mircea Dusa, care s-a declarat cel mai fericit ministru al Apararii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )