Libnet.ro
UNICEF

09:30

Jamie Oliver va inchide sase restaurante din Marea Britanie din cauza impactului Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jamie Oliver va inchide sase restaurante din Marea Britanie din cauza impactului Brexit

Cunoscutul bucatar si sustinator al alimentatiei sanatoase, Jamie Oliver, planuieste sa inchida sase dintre restaurantele sale cu specific italian din Regatul Unit, din cauza deprecierii lirei sterline provocate de Brexit, care a urcat costurile localurilor, aflate deja in lipsa de clienti, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Bucatarul Jamie Oliver va inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza impactului Brexit

Celebrul bucatar si sustinator al unei alimentatii sanatoase Jamie Oliver intentioneaza sa inchida sase dintre restaurantele sale cu specific italian din Marea Britanie, din cauza deprecierii lirei sterline provocate de Brexit, care a urcat costurile localurilor, relateaza Bloomberg, citat de News,ro.

Marea Britanie: Mai multe scrisori ale Printesei Diana vor fi scose la licitatie

Scrisori in care printesa Diana relata cu candoare intamplari din copilaria printilor William si Harry sau diverse evenimente vor fi scoase la licitatie, informeaza Europa FM. Stewartul.

Noul Drum al Matasii ce leaga China de Marea Britanie

China a lansat primele trenuri de marfa directe catre Londra. Distanta de aproape 13. 000 km urmeaza sa fie parcursa in 18 zile. Primul tren a plecat pe 1 ianuarie din Yiwu, din estul Chinei. Acesta este al cincilea oras european care urmeaza sa fie conectat cu China.

Marea Britanie: Un barbat a DESCOPERIT un ORAS MEDIEVAL ANTIC (FOTO)

Stuart Wilson, un barbat de 37 de ani a descoperit un oras medieval pe un teren cumparat acum mai bine de zece ani. Un fan al istoriei care a cheltuit 32. 000 pound din economii , a cumparat un teren.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )