Libnet.ro
UNICEF

08:32

Jan Ullrich a fost arestat din nou, de aceasta data pentru ca a agresat o prostituata

Hotnews Hotnews,
 Jan Ullrich a fost arestat din nou, de aceasta data pentru ca a agresat o prostituata

Fostul ciclist Jan Ullrich, arestat saptamana trecuta la Mallorca dupa un conflict cu actorul Til Schweiger, a ajuns din nou in arest, vineri dimineata, la Frankfurt, dupa ce a agresat o prostituata cu care petrecuse noaptea intr-un hotel, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Pretul RCA ar putea creste din nou in aceasta iarna

Pretul RCA risca sa creasca din nou in aceasta iarna, daca va fi eliminat plafonul de 25% pentru cheltuielile administrative ale firmelor de asigurari, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Societatilor.

Probleme pentru o legenda a sportului: A fost arestat pentru a doua oara intr-o saptamana (FOTO)

Fostul mare ciclist german Jan Ullrich a fost arestat vineri dimineata la Frankfurt dupa ce a agresat o prostituata cu care isi petrecuse noaptea intr-un hotel din oras, conform AFP. in plus, acesta era sub i.

Noua Pretty Woman a lui Richard Gere! Actorul, din nou tata la 69 de ani!

Richard Gere va deveni din nou tata, de data aceasta chiar si la varsta inaintata de 69 de ani! Sotia lui, tanara Alejandra Silva, cu care s-a casatorit recent, va aduce pe lume un copil.

Un pedofil roman a fost arestat in Spania

Un roman de 46 de ani a fost arestat la Madrid, fiind acuzat ca a violat cel putin cinci fete cu varste cuprinse intre cinci si sapte ani, pe care le-a filmat si a postat mai apoi inregistrarile pe un site dedicat pedofililor, relateaza ABC Spain, citat de Mediafax.

Procedura de infringement pentru nereguli RCA redeschide disputa dintre service-uri si asiguratori: Preturile RCA ar putea creste din nou n aceasta iarna

Declansarea procedurii de infringement pentru nereguli in legislatia RCA a redeschis disputa intre service-urile auto si asiguratori pe tema preturilor RCA in conditiile in care ASF a decis crearea unui grup de lucru pentru corectarea aspectelor semnalate de Bruxelles. Pretul RCA va creste cu certitudine din aceasta iarna daca modificarile dorite de catre asiguratori vor fi aduse legii si normei RCA. ' sustine marti Asociatia service-urilor auto independente ASSAI). De cealalta parte, asiguratorii au prezentat recent un studiu potrivit caruia service-urile aplica tarife de aproape 4 ori mai mari pentru repararea unei masini cu asigurare decat a uneia neasigurate.

ASSAI: Pretul RCA risca sa creasca din nou, in iarna

Pretul RCA risca sa creasca din nou in aceasta iarna, daca va fi eliminat plafonul de 25% pentru cheltuielile administrative ale firmelor de asigu-rari, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente ASSAI).

Substante CANCERIGENE, din nou pe piata! S-A APROBAT folosirea AZBESTULUI in produse, desi MII de oameni MOR anul din cauza acestuia

Administratia Trump a luat o decizie controversata! Se va permite, din nou, folosirea azbestului in productie. Azbestul provoaca boli incurabile, fiind vinovat pentru moartea a 40. 000 de morti anual, potrivit.

Cine primeste banii lui George Michael? Iubitul cantaretului a fost exclus din testament!

Iubitul lui George Michael a rabufnit dupa ce a aflat ca nu a fost inclus in testamentul cantaretului si ca nu se va alege cu nimic. Fadi Fawaz a postat mai multe mesaje pline de furie pe internet.

A fost arestat tanarul care a provocat un grav accident de circulatie, dupa ce s-a urcat beat la volan si fara sa posede permis de conducere

Politistii braileni l-au retinut, in cursul zilei de 7 august pe tanarul in varsta de 18 ani, din comuna Jirlau, care, in noaptea de 4 spre 5 august, a produs un accident rutier pe raza localitatii de domiciliu, in urma caruia a rezultat decesul unui minor, in varsta de 16 ani.

Donald Trump ameninta din nou, pe Twitter, tarile care fac comert cu Iranul

Presedintele american Donald Trump a dat asigurari marti ca noile sanctiuni ale SUA impotriva Iranului, intrate in vigoare cu cateva ore mai devreme, sunt cele mai drastice care au fost impuse vreodata, ia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )