Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme pentru o legenda a sportului: A fost arestat pentru a doua oara intr-o saptamana (FOTO)

B1 B1,
Probleme pentru o legenda a sportului: A fost arestat pentru a doua oara intr-o saptamana (FOTO)

Fostul mare ciclist german Jan Ullrich a fost arestat vineri dimineata la Frankfurt dupa ce a agresat o prostituata cu care isi petrecuse noaptea intr-un hotel din oras, conform AFP. in plus, acesta era sub i. continuă pe B1

Un pedofil roman a fost arestat in Spania

Un roman de 46 de ani a fost arestat la Madrid, fiind acuzat ca a violat cel putin cinci fete cu varste cuprinse intre cinci si sapte ani, pe care le-a filmat si a postat mai apoi inregistrarile pe un site dedicat pedofililor, relateaza ABC Spain, citat de Mediafax.

Pretorul sectorului Ciocana, demis din functie a doua oara in acest an

Pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan, a fost eliberata din nou din functie vineri, 10 august, in urma unei dispozitii semnate de primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Dispozitive speciale de politisti si jandarmi intr-un cartier din Slatina. Politia ia pentru a doua oara masura in acest an

Anumite zone dintr-un cartier slatinean vor fi supravegheate suplimentar pana in 20 august, dupa ce doua grupuri de tineri s-au batut pe strada, doi oameni ajungand la spital.

Politistii locali au donat sange pentru a doua oara in acest an. Este nevoie de donatori care sa salveze vietile oamenilor

In urma apelului facut de conducerea Centrului Regional de Transfuzii Galati, politistii locali din Galati s-au mobilizat si timp de doua zile au participat la o actiune de donare de sange.

Jan Ullrich a fost arestat din nou, de aceasta data pentru ca a agresat o prostituata

Fostul ciclist Jan Ullrich, arestat saptamana trecuta la Mallorca dupa un conflict cu actorul Til Schweiger, a ajuns din nou in arest, vineri dimineata, la Frankfurt, dupa ce a agresat o prostituata cu care petrecuse noaptea intr-un hotel, relateaza AFP.

Cea mai prestigioasa medalie pentru matematica a fost furata! Ce informatii au autoritatiile

O medalie considerata ca fiind cea mai prestigioasa din lume pentru matematica a fost furata de la un profesor din Cambridge la doar o jumatate de ora dupa ce acesta a fost distins cu premiul in Rio de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )