Libnet.ro
UNICEF

00:07

JANDARMERIA, DESPRE INCIDENTUL DE LA BIROUL ELECTORAL DIN SECTORUL 1: Nimeni nu a patruns in zona restrictionata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JANDARMERIA, DESPRE INCIDENTUL DE LA BIROUL ELECTORAL DIN SECTORUL 1: Nimeni nu a patruns in zona restrictionata

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a comentat, joi, in privinta filmarii prezentata de Antena 3 in care sunt prezentate mai multe persoane care intra in camera in care sunt depozitati sacii cu voturi din Biroul Electoral Sector 1, printr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Protest PSD la Biroul Electoral din Sectorul 1. in frunte cu Daniel Tudorache, oamenii cer renumararea voturilor

Cativa zeci de protestatari s-au adunat miercuri dimineata la Biroul Electoral al Sectorului 1, cerand renumararea voturilor de la alegerile locale. Acolo se afla si Daniel Tudorache, primarul in functie al sectorului, care afirma ca USR-ului ii este frica de pierderea alegerilor dupa renumarare. De cealalta parte, Clotilde Armand si-a proclamat deja victoria, sustinand ca are peste 1. 000 de voturi peste Tudorache si ca nu e nevoie de renumarare.

Clotilde Armand: Astazi voi solicita Parchetului General al Romaniei sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1

Candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Sectorului 1, europarlamentarul Clotilde Armand, anunta ca va solicita Parchetului General sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1, unde este deja in desfasurare o ancheta a Politiei dupa ce ea a semnalat nereguli grave legate de procesele verbale in care erau consemnate voturile primite de candidati.

PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre scandalul din Sectorul 1: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie pe pagina sa de Facebook privind imaginile din Biroul Electoral din Sectorul 1, aparute in presa. in emisiunea de miercuri seara a lui Mihai Gadea, de pe Antena 3, a fost sugerat ca identitatea uneia dintre persoanele prezente in camera cu saci ar fi consilierul candidatei USR-PLUS Clotilde Armand, Nicolaescu Andrei Cristian, candidat la randul sau pe listele Consiliului Local al Sectorului 1.

USR Sector 1, despre imaginile de la Biroul Electoral: Sacii au fost manipulati exclusiv de personalul auxiliar al BES. Sacul scos din sala cu voturi este un sac cu semnaturi, nu cu voturi, pentru a se verifica procesele verbale

Tentativa de frauda a fost oprita in timp util si votul locuitorilor din Sectorul 1 nu a fost fraudat, spune USR Sector 1 referitor la prinderea unui consilier PSD cu peste 400 de procese verbale in brate, in conditiile in care la acel moment inca mai erau sectii neinchise la BES1. Despre imaginile video aparute din interiorul BES1 unde erau tinuti sacii cu voturi, USR S1 spune ca sacii au fost manipulati exclusiv de personalul auxiliar al Biroul Electoral Sector 1 si ca sacul scos din sala cu voturi este un sac cu semnaturi, nu cu voturi, scos la cererea BES-ului pentru a se verifica procesele verbale. Acest sac a fost evident adus inapoi.

CLOTILDE ARMAND: Astazi voi solicita Parchetului General sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1

Candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Sectorului 1, europarlamentarul Clotilde Armand, anunta ca va solicita Parchetului General sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1, unde este deja in desfasurare o ancheta a Politiei dupa ce ea a semnalat nereguli grave legate de procesele verbale in care erau consemnate voturile primite de candidati.

Sorin Grindeanu: Dati-mi voie sa nu mai cred explicatiile celor de la Biroul Electoral Sectorul 1

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, intrebat despre precizarile transmite de biroul electoral Sector 1 privind imaginile care arata persoane de la biroul electoral sector 1 si reprezentanti ai USR-PUS care umbla la sacii cu voturi, ca nu mai crede explicatiile transmite de BES1. EL a adaugat ca este un lucru foarte bun ca a fost deschis un dosar in rem la Parchetul General.

Parchetul, sesizat de Biroul Electoral Municipal pentru acces ilegal la camerele video din birouri de la sectorul 1

Presedintele biroului electoral al circumscriptiei electorale nr. 42 a Municipiului Bucuresti a sesizat Parchetul Tribunalului Bucuresti in legatura cu aparitia imaginilor de pe camerele de supraveghere care arata persoane de la biroul electoral sector 1 care umbla la sacii cu voturi pentru Sectorul 1 al Capitalei.

Dan Tudorache asteapta de la Biroul Electoral Sector 1 decizia de renumarare sau nu a voturilor

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de renumarare a voturilor la sectorul 1, insa Dan Tudorache mai asteapta o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 BES1). Aceasta in conditiile in care PSD a inaintat si catre Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumarare a voturilor, potrivit afirmatiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumararea voturilor.

Voturile din sectorul 5 la alegerile de duminica se renumara, a decis Biroul Electoral de Sector Decizia, contestata de Piedone Si la Calarasi s-a decis renumararea voturilor

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumararea voturilor pentru primarul de sector, a anuntat miercuri candidatul dreptei, Cristian Bacanu. Cristian Popescu Piedone, ales primar la sectorul 5 in urma alegerilor de duminica, a contestat decizia. Reprezentantii PSD au precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Biroul Electoral a decis sa fie renumarate voturile si la Calarasi.

Biroul Electoral Central a respins, pentru a doua oara, cererea de anulare a alegerilor la sectorul 1, formulata de PSD

Biroul Electoral Centrala respins pentru a doua oara cererea de anulare a alegerilor in sectorul 1. Solicitarea fusese facuta de catre PSD, dupa aparitia in spatiul public alinregistrararii cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )