Libnet.ro
UNICEF

07:30

Jandarmeria face apel la protestatarii pasnici sa se retraga din primele randuri pentru ca fac scut pentru cei din spate care arunca obiecte contondente

Adevărul Adevărul,
Jandarmeria face apel la protestatarii pasnici sa se retraga din primele randuri pentru ca fac scut pentru cei din spate care arunca obiecte contondente

Jandarmeria indeamna protestatarii pasnici din Piata Victoriei din Bucuresti, asezati in fata cordonului de jandarmi, sa se retraga, deoarece manifestantii din spatele lor arunca obiecte contondente, folosindu-i drept scut. continuă pe Adevărul

Jandarmeria face apel catre protestatari: Cei care vin n Piata Victoriei sa nu vina nsotiti de copii

Jandarmeria Romana face apel, vineri, catre protestatarii din Piata Victoriei sa se delimiteze de grupurile care provoaca violente, iar cei care vor sa vina in fata Guvernului sa nu fie insotiti de copii.

Violente la mitingul din Piata Victoriei. Momentul in care cativa provocatori arunca cu bucati de carosabil. Jandarmeria face apel la calm (VIDEO)

Jandarmeria Romana ii indeamna pe oamenii care vor sa protesteze in Piata Victoriei sa nu vina insotiti de copii, dat fiind ca protestul nu a inceput oficial inca si deja s-au inregistrat mai multe.

Mitingul diasporei divizeaza preotii: in timp ce unul face apel la Dragnea pentru apararea tarisoarei scumpe de rataciti platiti, altii se pozeaza cu clasicul mesaj anti-PSD (FOTO)

Mitingul diasporei care va avea loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala produce reactii pana si lumea bisericeasca. in timp ce Liviu Dragnea se afla in studio, Romania TV a difuzat apelul unui preot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )