Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jandarmeria face apel catre protestatari: Cei care vin n Piata Victoriei sa nu vina nsotiti de copii

Hotnews Hotnews,
 Jandarmeria face apel catre protestatari: Cei care vin n Piata Victoriei sa nu vina nsotiti de copii

Jandarmeria Romana face apel, vineri, catre protestatarii din Piata Victoriei sa se delimiteze de grupurile care provoaca violente, iar cei care vor sa vina in fata Guvernului sa nu fie insotiti de copii. continuă pe Hotnews

Violente la mitingul din Piata Victoriei. Momentul in care cativa provocatori arunca cu bucati de carosabil. Jandarmeria face apel la calm (VIDEO)

Jandarmeria Romana ii indeamna pe oamenii care vor sa protesteze in Piata Victoriei sa nu vina insotiti de copii, dat fiind ca protestul nu a inceput oficial inca si deja s-au inregistrat mai multe.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Aproape 30.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei / Incidente ntre protestatari si jandarmi / S-au folosit gaze lacrimogene / 76 de oameni au avut nevoie de asistenta medicala

Aproape 30. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei, care nu este lipsit de incidente. Dupa cateva ore de in care manifestarile au fost pasnice manifestantii au incercat sa rupa cordonul din fata sediului Guvernului, moment in care fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. in zona au fost dislocati jandarmi echipati pentru interventie. ------------------------19:42Jandarmeria face apel catre protestatari sa nu vina in Piata Victoriei insotiti de copii19:38in total, 76 de persoane, dintre care trei jandarmi, au avut nevoie de ingrijiri medicale. 19:25 Numarul protestatarilor a crescut, in Piata Victoriei fiind aproape 30. 000 de manifestanti. 19:12Jandarmeria a scos o masina cu tun cu apa. 19:07Jandarmii folosesc din nou gaze lacrimogene. 19:01Numarul manifestantilor a crescut, aproape 20. 00 de oameni manifestand la aceasta ora in Piata Victoriei. Lumea continua sa vina, statiile de metrou fiind pline de oameni care vin la protest. 18:50Pe latura din dreapta a guvernului a fost adus un tun de apa. 18:40 Noi incidente violente intre protestatari si jandarmi. Manifestantii arunca cu obiecte in fortele de ordine. Jandarmii au folosit din nou cu gaze lacrimogene. 18:38 Un numar de 36 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa incidentele din Piata Victoriei; doua au dorit transportul la spital18:23 Jandarmeria spune ca din protestatarii ridicati din Piata Victoriei avea un dispozitiv cu electrosocuri18:12 Numarul protestatarilor a crescut, in Piata Victoriei manifestand aproape 10. 000 de oameni.

Mihai Sora, mesaj catre protestatari: De hoti si marsavi n-am scapat, tara inapoi nu ne-am luat-o. Ar trebui sa fiti astazi in Piata

Mihai Sora a scris, intr-o postare pe Facebook, ca cei care vin astazi de peste hotare sa participe la protest sunt cei care au deprins gustul libertatii, care stiu ce inseamna munca cinstita si demnitatea. Totodata, filosoful a transmis ca va participa la miting si ii indeamna pe romanii din tara sa faca acelasi lucru.

LIVEVIDEO Mitingul Diasporei. Aproape 50.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei / Incidente violente ntre protestatari si jandarmi / S-au folosit gaze lacrimogene / Jandarmeria: n Piata au venit membrii galeriilor

Aproape 50. 000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei la Mitingul Diasporei, care nu este lipsit de incidente. Dupa cateva ore de in care manifestarile au fost pasnice manifestantii au incercat sa rupa cordonul din fata sediului Guvernului, moment in care fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. in zona au fost dislocati jandarmi echipati pentru interventie. ------------------------20:50Jandarmeria informeaza ca la mitingul din Piata Victoriei au ajuns si membrii galeriilor de fotbal, cerand protestatarilor sa se delimiteze de acestia. 20:47in ciuda tensiunilor, manifestatii nu pleaca din Piata. Mai mult, oamenii continua sa vina in zona de pe bulevardele adiacente. 20:38 Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat, la Digi24, ca nu se doreste o interventie in forta, dar daca lucrurile vor degenera jandarmii vor actiona in consecinta. 20:34 Multi dinspre protestatari se retrag catre Muzeul Antipa, bd. Aviatorilor si parcarea dinspre Buzesti - Mihalache. Unii protestatari arunca cu pietre si bucati din borduri inspre jandarmi. 20:28Jandarmeria a scos din nou masina cu tunul cu apa. Acesta a fost folosit pentru scurt timp. Un dispozitiv semnificativ de jandarmi este pozitionat pe latura Guvernului dinspre bd. Iancu de Hunedoara. 20:24Pana la aceasta ora, peste 100 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. 20:11 Numarul manifestantilor a crescut simtitor, apropiindu-se de 50. 20:04Tensiunea se mentine in Piata Victoriei. Unii protestatari arunca cu obiecte in jandarmi si forteaza gardurile de protectie. Acestia dau cu gaze lacrimogene. Se face apel la calm. 19:42Jandarmeria face apel catre protestatari sa nu vina in Piata Victoriei insotiti de copii.

Jandarmeria, apel catre parinti: Nu aduceti copiii in Piata Victoriei

Jandarmeria Romana face apel catre protestatarii din Piata Victoriei sa se delimiteze de grupurile care provoaca violente, iar cei care vor sa vina la manifestatie sunt indemnati sa nu fie insotiti de copii. De asemenea, Jandarmeria spune ca respecta in egala masura dreptul celor care nu vor sa protesteze si anunta ca nu va ezita sa restabileasca linistea ori de cate ori aceasta este tulburata.

Jandarmeria face apel la protestatarii pasnici sa se retraga din primele randuri pentru ca fac scut pentru cei din spate care arunca obiecte contondente

Jandarmeria indeamna protestatarii pasnici din Piata Victoriei din Bucuresti, asezati in fata cordonului de jandarmi, sa se retraga, deoarece manifestantii din spatele lor arunca obiecte contondente, folosindu-i drept scut.

VIDEO Jandarmeria a publicat imagini cu cei care au aruncat cu pietre spre scutieri

Jandarmeria Romana se afla in posesia imaginilor cu cei care au provocat violentele la mitingul din Piata Victoriei. Institutia a publicat pe pagina sa de Facebook un scurt clip video cu momentele in care cativa protestatari incep sa arunce spre jandarmi cu bucati din caldaram.

Mitingul diasporei divizeaza preotii: in timp ce unul face apel la Dragnea pentru apararea tarisoarei scumpe de rataciti platiti, altii se pozeaza cu clasicul mesaj anti-PSD (FOTO)

Mitingul diasporei care va avea loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala produce reactii pana si lumea bisericeasca. in timp ce Liviu Dragnea se afla in studio, Romania TV a difuzat apelul unui preot.

Politia de Frontiera, anunt despre romanii care vin din diaspora

Politia de Frontiera nu face estimari privind numarul de persoane care sosesc in Romania pentru a participa la evenimente publice sau alte activitati, cetatenii romani si ai UE nefiind intrebati asupra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )