Libnet.ro
UNICEF

07:45

Jandarmeria, precizari despre protestatarii ridicati de la Ministerul Justitiei

Antena3 Antena3,
Jandarmeria, precizari despre protestatarii ridicati de la Ministerul Justitiei

Jandarmeria ofera explicatii dupa incidentele de marti seara, cand mai multi protestatari au aruncat ketchup pe fatada Ministerului Justitiei, acestia fiind condusi la sectie de politie si. continuă pe Antena3

Ministerul Justitiei a fost vandalizat de protestatari. Reactia institutiei - FOTO

Update: Ministerul Justitiei a precizat ca in urma incidentului de marti seara in care mai multi protestatari au aruncat cu pietre si cusubstante colorante catre sediulinstitutiei, sapte persoane.

Jandarmeria a AMENDAT sapte persoane in urma protestului de la Ministerul Justitiei

Sapte persoane au fostamendate cu 2. 000 de lei dupa protestul de marti seara, din fata Ministerului Justitiei. Dupa ce Tudorel Toader a anuntat adoptarea a doua noi controversate Ordonante de Urgenta,.

Tudorel Toader, despre candidatura lui Kovesi: nu este o propunere plecata de la Ministerul Justitiei sau de la Guvernul Romaniei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca a fost redactat un proiect de ordonanta a Guvernului pentru a crea baza juridica legala pentru a selecta, in prima etapa, cei trei candidati dintre care va fi ales procurorul european din partea Romaniei. Proiectul a fost trimis la CSM, pentru aviz consultativ.

Sapte persoane amendate n urma protestului de la Ministerul Justitiei, unde manifestantii au aruncat cu ketchup pe zidurile institutiei

Sapte persoane care marti seara au aruncat cu ketchup pe zidurile Ministerului Justitiei, dupa ce Guvernul a modificat prin ordonanta de urgenta legile justitiei, au fost amendate de politisti cu 2. 000 de lei.

Ministerul Justitiei a fost vandalizat de protestatari - FOTO

Sediul ministerului Justitiei a fostvandalizat, marti seara, din nou, de protestatari. Manifestantii au aruncatpe zidurile ministeruluicu ketchup si apa. Mai multi oameni au iesit in strad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )