Libnet.ro
UNICEF

12:00

Exclusiv. Ministrul Sanatatii, noi dezvaluiri despre scandalul Lucan

Antena3 Antena3,
Exclusiv. Ministrul Sanatatii, noi dezvaluiri despre scandalul Lucan

Ministrul Sanatatii vorbeste, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, despre dosarul medicului Mihai Lucan si despre audierea sa la DIICOT in acest caz. Florian Bodog confirma legatura sa de. continuă pe Antena3

Noi dezvaluiri despre ambasadoarea PENALILOR: Sotul Stellei Grubacici, acuzat de UCIDEREA UNEI JURNALISTE (VIDEO)

Ies la iveala noi informatii halucinante despre ambasadoarea Olandei in Romania, cea care de revelion a petrecut alaturi de controversatul milionar Nelu Iordache. Potrivit jurnalistilor de la flux24. ro, sotul diplomatei.

Noi dezvaluiri despre periculoasele teste dirijate de Kim Jong-un

Regimul nord-coreean ar fi tinut secret un test ratat cu racheta cu raza medie de actiune de tip Hwasong-12, care ar fi provocat o explozie puternica si pagube insemnate chiar in apropierea unui oras.

Florian Bodog, prima reactie dupa audierea la DIICOT: Ce spune ministrul Sanatatii despre legatura sa cu cazul Lucan

Ministrul Sanatatii are o prima reactie dupa audierea de la DIICOT. Florian Bodog sustine ca a dat declaratii complete in calitate de martor, dar nu a oferit prea multe detalii despre ce le-a spus.

Emanuel Ungureanu, denuntatorul medicului Mihai Lucan: Ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, sustine ca a primit informatii conform carora ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiat azi-noapte la DIICOT in dosarul Lucan. Cine l-a denuntat pe ministru

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au fost citati joi la sediul DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan, insa cei doi nu s-au prezentat deoarece citatiile nu au ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora sa fie reprogramata. insa ministrul Bodog a fost in final audiat in noaptea de joi spre vineri.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, audiat in MIEZ DE NOAPTE la DIICOT in dosarul Lucan

Audieri in miez de noapte! Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in noaptea de joi spre vineri la sediul DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan. Bodog si Emil Boc fusesera citati.

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost audiat joi noapte la DIICOT in dosarul Lucan

Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a fost audiat de procuroriin noaptea de joi spre vineri. Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, au fost citati.

Ministrul Sanatatii raspunde dur acuzatiilor ca l-ar fi favorizat pe medicul Lucan: Deputatul Emanuel Ungureanu bate campii. Afirmatiile sunt un atac asupra transplantului din Romania

Un conflict a izbucnit miercuri intre ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si vicepresedintele Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor. Deputatul USR l-a acuzat pe ministrul ca l-ar fi protejat pe.

Ungureanu: Ministrul Sanatatii are legaturi foarte vechi cu familia Lucan

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, ieri, ca in dosarul medicului Mihai Lucan este implicat si actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, care l-a ajutat pe medicul urolog in timpul unui control, fiind foarte moale, potrivit News. ro.

Emanuel Ungureanu vine cu noi informatii despre cazul medicului Mihai Lucan: De ce il acuza si cum functiona sistemul de protectie din jurul acestuia (VIDEO)

Deputatul Emanuel Ungureanu, principalul denuntator impotriva medicului Mihai Lucan de la Institutul de Urologie si Transplant Renal de la Cluj. intr-o interventie pentru B1TV, aceasta a povestit ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )