Libnet.ro
UNICEF

08:45

Jandarmeria: Structurile MAI analizeaza filmarile pentru a-i identifica pe cei care au furat armele jandarmilor

Hotnews Hotnews,
 Jandarmeria: Structurile MAI analizeaza filmarile pentru a-i identifica pe cei care au furat armele jandarmilor

Toate structurile Ministerului de Interne au fost mobilizate pentru identificarea celor care au furat armele celor doi jandarmi loviti de catre mai multi protestatari prezenti in Piata Victoriei, informeaza Jandarmeria Capitalei, precizand ca procurorii se vor ocupa de caz. continuă pe Hotnews

UniCredit nu mai foloseste Facebook pentru reclama si campanii de marketing

UniCredit SpA a oprit folosirea Facebook pentru reclama si campanii de marketing si nu isi va schimba decizia pana cand reteaua de socializare nu-si va imbunatati standardele etice, a anuntat directorul general al celui mai mare grup bancar italian, Jean Pierre Mustier, transmite Reuters. Facebook nu actioneaza intr-un mod etic. nu vom utiliza reteaua pana cand nu va avea un comportament etic adecvat, a declarat Jean Pierre Mustier, conform Agerpres. intrebat daca decizia are legatura cu scandalul Cambridge Analytica, seful UniCredit a raspuns: Da.

Cea mai prestigioasa medalie pentru matematica a fost furata! Ce informatii au autoritatiile

O medalie considerata ca fiind cea mai prestigioasa din lume pentru matematica a fost furata de la un profesor din Cambridge la doar o jumatate de ora dupa ce acesta a fost distins cu premiul in Rio de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )