Libnet.ro
UNICEF

10:45

Jandarmerie: Protestul rezist anuntat sambata in Piata Victoriei nu are autorizatie

Adevărul Adevărul,
Jandarmerie: Protestul rezist anuntat sambata in Piata Victoriei nu are autorizatie

Protestul rezist anuntat sambata in Piata Victoriei, care ar urma sa se suprapuna cu mitingul organizat de PSD, nu are autorizatie de la Primaria Capitalei, au precizat reprezentantii Jandarmeriei Capitalei. continuă pe Adevărul

Protestul REZIST de sambata NU are autorizatie in timp ce mitingul PSD a obtinut UNDA VERDE

Protestul Rezist, anuntat sambata, in aceeasi zi cu marele miting al PSD, nu este autorizat de autoritatile locale, au precizat reprezentantii Jandarmeriei Capitalei pentru stiripesurse. Pe de alta parte,.

Miting PSD, sambata, in Piata Victoriei. Dragnea: Facem un miting impotriva abuzurilor si pentru respectarea democratiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca marele miting al PSD va avea loc sambata, de la ora 20. 00, in Piata Victoriei. Mitingul va fi unul impotriva abuzurilor, protejarea Justitiei si respectarea democratiei.

Coruptia Ucide amana pentru duminica seara protestul din Piata Victoriei: Nu vrem sa facem jocul coalitiei de guvernare

Grupul Coruptia Ucide a anuntat ca amana pentru duminica seara mitingul din Piata Victoriei, sustinand posibilele tensiuni ce ar fi aparut sambata seara, cand are loc mitingul PSD, e chiar ce isi doreste coalitia de guvernare.

Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Proclamat drept miting impotriva abuzurilor, in conditiile in care exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante, mitingul PSD, programat pentru sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei s-ar putea derula in semi-intuneric, daca una dintre cele mai cladiri din zona va fi cufundata in bezna.

Paradox romanesc. Moldovenii n-au fost lasati sa protesteze in Piata Victoriei pentru ca n-au autostrada. Acum sunt adusi de PSD cu autocarele sa protesteze impotriva abuzurilor

PSD a hotarat luni ca marele miting va avea locsambata, de la ora 20. 00, in Piata Victoriei din Capitala. Au stabilit, intr-un final, si care va fi scopul manifestatiei: lupta impotriva.

Baronul PSD Marian Oprisan anuleaza excursiile elevilor pentru a putea aduce oameni la mitingul de sambata din Piata Victoriei

Dorintele liderilor PSD de a isi face imagine prin mitingul pe care il organizeaza sambata in Piata Victorie produc efecte negative si pentru copii, care sunt furati de sansa de a pleca in excurie deoarece.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )