Libnet.ro
UNICEF

10:45

Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

B1 B1,
Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni. continuă pe B1

VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu au fost lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii au aparat si sediul PSD Iasi (VIDEO)

UPDATE: Protestele s-au incheiat in Bucuresti si in tara dupa ora 22. UPDATE: Noi schimburi de replici au avut loc intre manifestantii de langa Parlament si jandarmi, in.

Droguri de la varste tot mai fragede. Pretul extazului - o viata distrusa

Varsta de la care incep tinerii sa consume droguri scade tot mai mult, infinit de greu mai dus de organism decat tutunul. Prima doza, trebuie inlocuita cu o doza si mai mare. Asta stiu.

Apar tot mai multe detalii socante din trecutul ucigasei de la metrou

Magdalena Serban plecase de noua ani din localitatea natala, Craiova. A lucrat in strainatate, iar apoi, cand s-a intors s-a stabilit in Capitala pentru ca nu mai tinea legatura cu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )