Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

B1 B1,
VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni. continuă pe B1

VIDEO SOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu au fost lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii au aparat si sediul PSD Iasi (VIDEO)

UPDATE: Protestele s-au incheiat in Bucuresti si in tara dupa ora 22. UPDATE: Noi schimburi de replici au avut loc intre manifestantii de langa Parlament si jandarmi, in.

Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu sunt lasati sa se apropie de Casa Poporului / Pentru prima data, jandarmii apara si sediul PSD Iasi (VIDEO)

Jandarmii au o atitudine tot mai agresiva fata de protestatari. Pentru prima data la protestele din acest an, duminica seara, jandarmii s-au mobilizat sa apere sediul PSD Iasi. Peste 1. 000 de oameni.

Droguri de la varste tot mai fragede. Pretul extazului - o viata distrusa

Varsta de la care incep tinerii sa consume droguri scade tot mai mult, infinit de greu mai dus de organism decat tutunul. Prima doza, trebuie inlocuita cu o doza si mai mare. Asta stiu.

Apar tot mai multe detalii socante din trecutul ucigasei de la metrou

Magdalena Serban plecase de noua ani din localitatea natala, Craiova. A lucrat in strainatate, iar apoi, cand s-a intors s-a stabilit in Capitala pentru ca nu mai tinea legatura cu.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )