Libnet.ro
UNICEF

08:15

Japonia va incepe sa testeze pe oameni un vaccin impotriva COVID-19, la sfarsitul lunii iunie

Hotnews Hotnews,
 Japonia va incepe sa testeze pe oameni un vaccin impotriva COVID-19, la sfarsitul lunii iunie

Un concern format din entitati publice si private din Osaka vestul Japoniei) va incepe testarea pe oameni a unui potential vaccin impotriva COVID-19 la sfarsitul lunii iunie, au anuntat miercuri autoritati regionale, citate de EFE. continuă pe Hotnews

Cercetatorii din Singapore vor incepe in august sa testeze pe oameni un vaccin impotriva COVID-19

Oamenii de stiinta din Singapore, care testeaza un vaccin impotriva COVID-19 dezvoltat de compania americana Arcturus Therapeutics, vor incepe testele pe pacienti umani in luna august.

Comisia Europeana anunta o strategie pentru producerea unui vaccin impotriva COVID-19 intre 12 si 18 luni sau chiar mai devreme

Comisia Europeana a anuntat miercuri o strategie europeana pentru dezvoltarea, fabricarea si punerea la dispozitia populatiei a unui vaccin impotriva COVID-19, intr-un interval de timp cuprins intre 12 si 18 luni sau chiar mai devreme. Conform CE, este nevoie de studii clinice in paralel cu investitii in capacitatea de productie pentru a putea produce milioane sau chiar miliarde de doze de vaccin viabil.

Producatorii romani de medicamente: Este improbabil ca in 2020 sa avem un tratament sau vaccin impotriva SARS-CoV-2

Este improbabil ca in 2020 sa avem un tratament sau vaccin impotriva SARS-CoV-2, afirma Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania, care reprezinta cele mai mari 19 fabrici de medicamente din tara. Potrivit PRIMER, distantarea personala, purtarea mastii in locurile publice si igiena mainilor sunt masurile care ajuta la reluarea vietii sociale, relansarea economiei si evitarea unei catastrofe sanitare in sezonul rece.

Sanse infime sa avem in 2020 un vaccin impotriva SARS-CoV-2

Entuziasmul legat de gasirea rapida a unui vaccin impotriva coronvirusului s-a diminuat mult, iar specialistii indeamna la calm.

CureVac, a doua companie din Germania care lanseaza un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin impotriva COVID-19

Compania de biotehnologie CureVac va deveni a doua companie din Germania care va lansa un studiu clinic pe oameni pentru un vaccin experimentat destinat noului coronavirus, au declarat marti doua persoane apropiate situatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )