Libnet.ro
UNICEF

21:15

Japonia, in lacrimi: Belgia a reusit cea mai spectaculoasa revenire de la Mondiale din ultimii 48 de ani

Adevărul Adevărul,
Japonia, in lacrimi: Belgia a reusit cea mai spectaculoasa revenire de la Mondiale din ultimii 48 de ani

Asiaticii au facut un meci fantastic si au fost la un pas de a trimite acasa una dintre marile favorite la trofeu. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata cea mai lunga tiroliana din Romania, facuta in Pasul Ciumarna. Viteza atinsa e de 100 de kilometri/ora

La Palma, in comuna Sucevita, judetul Suceava, a fost deschisa cea mai lunga tiroliana pe un singur segment din Romania. Instalatia are o lungime de 1,1 kilometri si o diferenta de nivel de circa 100 de metri.

AVERTISMENT pentru turistii care merg la MARE: Cea mai periculoasa specie de meduza face RAVAGII! Poti paraliza PE LOC

Turistii care au luat cu asalt plajele din Spania au primit o veste socanta! Autoritatile au anuntat ca exemplare din cea mai periculoasa specie de meduza din lume: caravela portugheza a fost gasita pe.

Iniesta a spus adio nationalei Spaniei dupa esecul din optimile CM: Plec cu un gust amar. Nu a fost cea mai frumoasa despartire

Partida dintre Spania si Rusia a fost ultima pentru Andres Iniesta in tricoul reprezentativei spaniole. Mijlocasul in varsta de 34 de ani si-a anuntat retragerea dupa esecul suferit de Furia Roja in optimile Campionatului Mondial, declarand ca este cea mai trista zi din cariera sa de fotbalist. Plec cu un gust amar. Nu a fost cea mai frumoasa despartire, dar fotbalul si viata ne ofera si situatii mai grele, a spus Iniesta.

Cea mai frumoasa femeie din Spania este un barbat - VIDEO

Cea mai frumoasa femeie din Spania este un fost barbat! Pentru prima data in istoria acestei tari, concursul Miss Univers Spania a fost castigat de un transsexual. Angela Ponce are 25 de ani si este.

Putina gramatica. Egalul acesta ar fi cea mai mare victorie a Rusiei

Prelungirile s-au incheiat apoteotic cu minunatia: egalul acesta ar fi cea mai mare victorie a Rusiei! Este de mirare faptul ca cei care comenteaza meciurile pentru TVR nu au sesizat marele avantaj al faptului ca acest eveniment este gazduit de Rusia: numele sint transliterate fonetic in alfabetul chirilic, ceea ce inseamna ca este suficient sa se uite pe numele jucatorilor scrise in limba rusa pentru a putea pronunta relativ) corect numele.

Cum arata cerul in cea mai aglomerata zi din istoria traficului aerian

Vineri a fost cea mai aglomerata zi din istoria traficului aerian, punctul maxim fiind atins cand circa 19. 000 de aeronave se aflau in aer, informeaza FlightRadar24.

DIETA. Asta e cea mai rapida dieta! Slabesti 5 kilograme intr-o singura saptamana

A venit primavara si iti doresti sa dai cateva kilograme jos. Te-ai intrebat cum sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana? Ei bine, nu este cea mai sanatoasa decizie, insa poti reusi daca tii, timp de sapte zile, un.

Cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american: 601 persoane, intre care medici, puse sub acuzare

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste doua miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, transmite Reuters.

SUA: 601 persoane, ntre care medici, puse sub acuzare n cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste 2 miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, informeaza News. ro, care citeaza Reuters.

Business report: Costul muncii: cea mai abrupta si mai mare crestere din UE. Si concentrata cel mai mult spre sectorul non-business; Legea offshore, amnata pentru sesiunea parlamentara extraordinara; 316 banci straine intentioneaza sa furnizeze servicii

CFR Marfa se pregateste de insolventa. Ministrul Transporturilor recunoaste situatia dificila a companiei Compania feroviara detinuta de statul roman CFR Marfa, care in urma cu. Deficitul la 5 luni de trei ori mai mare decat anul trecut: Cum, cat, de ce? Bugetul general consolidat a incheiat primele cinci luni din 2018 cu un deficit de -0,88% din PIB estimat pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )