Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american: 601 persoane, intre care medici, puse sub acuzare

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american: 601 persoane, intre care medici, puse sub acuzare

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste doua miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

SUA: 601 persoane, ntre care medici, puse sub acuzare n cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste 2 miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, informeaza News. ro, care citeaza Reuters.

Google face cea mai mare modificare a brandurilor sale de publicitate online

Google a anuntat ca retrage brandurile DoubleClick si AdWords, in cea mai mare rebranduire a serviciilor sale de publicitate, iar principalul sau serviciu se va numi Google Ads, relateaza Reuters, citat de News. ro.

The Guardian: Romnia vs Argentina (CM 1994), cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale - 90 de minute de fotbal absolut sublim si fascinant

Jurnalistul Craig McCracken de la publicatia The Guardian este de parere ca cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale de fotbal est cel dintre Romania si Argentina, din optimile editiei din 1994, cand tricolorii s-au impus cu 3-2. Exista un singur raspuns logic si rational la intrebarea care este cel mai frumos meci din istoria Cupei Mondiale. Titlul ii apartine, fara echivoc, meciului din optimile CM 1994, disputat intre Romania si Argentina, se arata pe site-ul The Guardian.

Incident GRAV la sediul celui mai MARE ZIAR din Olanda! O dubita a intrat in sediu, iar apoi a luat foc (VIDEO)

Incident grav la redactia unui ziar olandez. O dubita a intrat in sediul central al De Telegraaf, cel mai mare cotidian din Olanda, in primele ore ale diminetii de marti. Adunity_79474 Politia spune ca.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,14%, cel mai mare nivel din mai 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca.

The Guardian: Romania - Argentina, 3 - 2, cel mai bun meci din istoria Cupei Mondiale

Ziaristii de la The Guardian au rememorat partida dintre Argentina si Romania, din optimile Cupei Mondiale din 1994, pe care o numesc cea mai buna din istoria competitiei. De ce? Poate pentru ca a fost o.

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201.

Hotararea prin care s-a decis transferul terenului pe care s-a construit cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania, anulata din nou in instanta

Tribunalul Suceava a anulat hotararea de Consiliu Local prin care s-au transferat cele noua hectare de pasune pe care s-a construit una dintre cele mai mari aberatii facute din bani europeni, groapa de gunoi din Pasul Mestecanis.

Privelistea impresionanta a lacului de acumulare Valea de Pesti. De ce a secat cea mai mare intindere de apa

La aproape cinci decenii de la infiintarea sa, lacul de acumulare Valea de Pesti a fost golit, pentru a fi efectuate reparatii la baraj. Acum, in locul intinderii de apa a mai ramas o priveliste cu care putini localnici au fost obisnuiti.

VIDEO Cele mai simpatice momente din istoria robotului Asimo care va fi pensionat de Honda

Honda nu va mai investi in dezvoltarea Asimo, unul dintre cei mai simpatici roboti umanoizi, care in ultimii 13 ani a facut mii de prezentari si a devenit tot mai sofisticat. Asimo a avut multe momente simpatice: a dansat, a batut penalty-uri, a invatat sa duca cu grija tavi, dar a si cazut pe scari. in articol puteti vedea si ce a facut cand a vizitat Romania, in 2010.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )