Libnet.ro
UNICEF

20:30

Japonia tremura: Suma colosala cheltuita pentru Jocurile Olimpice si cele patru variante existente

Adevărul Adevărul,
Japonia tremura: Suma colosala cheltuita pentru Jocurile Olimpice si cele patru variante existente

Aflat sub o presiune tot mai mare, Comitetul Olimpic International CIO) a anuntat, duminica seara, prin vocea presedintelui Thomas Bach, ca va lua o decizie finala privind organizarea Jocurilor, in urmatoarele patru saptamani. continuă pe Adevărul

Jocurile Olimpice de la Tokyo amanate pentru 2021

Japonia prin vocea premierului Shinzo Abe a solicitat Comitetului International Olimpic amanarea Jocurilor Olimpice de Vara cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Este oficial. Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate pentru 2021! Anuntul a fost facut de premierul Japoniei UPDATE

Inevitabilul s-a produs. Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost, oficial, amanate. Este pentru prima oara in istorie cand competitia suprema este amanata pe timp de pace. La Jocurile Olimpice de la Tokyo erau asteptati peste 11. 000 de sportivi din 206 tari. in urma cu cateva zile, Canada si Australia au anuntat ca boicoteaza JO .

Membru al CIO: Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amanate, cel mai probabil, pentru 2021

Comitetul International Olimpic CIO) a decis sa amane Jocurile Olimpice de vara 2020 de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus, a spus Dick Pound, membru al Comitetului International Olimpic CIO), pentru USA Today.

Coronavirus in lume: Numarul cazurilor de COVID-19 a depasit 350.000 pe glob Italia a inregistrat 602 decese in ultimele 24 de ore Jocurile Olimpice de vara 2020 de la Tokyo, amanate cu un an (membru al Comitetului International Olimpic)

Numarul de infectii cu coronavirus la nivel mondial a depasit luni, la ora 19. 000, iar numarul deceselor a depasit pragul de 15. 000, potrivit centralizarii Johns Hopkins de pe platforma Arcgis. Milioane de oameni din intreaga lume sunt obligati sa stea acasa ca urmare a masurilor restrictive impuse de autoritatile locale. O crestere semnificativa a numarului de imbolnaviri a fost inregistrata in SUA care au ajuns la peste 35. 000 de cazuri de infectii. Totodata, luni seara Comitetul International Olimpic CIO) a decis sa amane Jocurile Olimpice de vara 2020 de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus. -------------------23:40: Ministrul tunisian al Finantelor, Nizar Yaich, a declarat luni ca Fondul Monetar International FMI) va elibera 400 de milioane de dolari in cateva saptamani pentru a ajuta Tunisia sa faca fata noului coronavirus. 23:18: Alassane Ouattara, presedintele din Coasta de Fildes a declarat stare de urgenta si a indemnat la izolarea progresiva a populatiei in lupta cu noul coronavirus. 22:55: O noua controversa a izbucnit in Venezuela intre Nicolas Maduro si liderul opozitiei, Juan Guaido, care l-a acuzat luni pe presedintele socialist ca a mintit cu privire la numarul de cazuri de coronavirus din tara aflata in criza22:40: Primul ministru britanic Boris Johnson a decis luni sa izoleze populatia Regatului Unit timp de cel putin trei saptamani pentru a stopa raspandirea noii pandemii de coronavirus care a ucis peste 300 de persoane in tara. 22:23: Presedintele algerian, Abdelmadjid Tebboune, a ordonat luni seara izolarea zonei Alger,regiunea Blida, la sudul capitalei. Blida estea cea mai afectata regiune de noua pandemie de coronavirus. Virusul a ucis 17 oameni in Algeria. 22:07: Autoritatile din New York, epicentrul american al epidemiei de coronavirus, i-au solicitat luni lui Donald Trump sa declare inchiderea nationala a tarii21:57: Edouard Philippe, prim-ministrul Frantei, a anuntat luni noi restrictii pentru combaterea epidemiei de coronavirus. 21:48: Politia tunisiana a arestat peste 400 de persoane pentru ca nu au respectat interdictia de a nu iesi noaptea pe strazi in contextul raspandirii noului coronavirus. 45: Guvernul olandez interzice adunarile publice pana pe 1 iunie. Anterior, erau interzise adunarile de peste 100 de persoane pana pe 6 aprilie20. 35: Franta a raportat 186 de noi decese din cauza coronavirusului. Numarul total a ajuns la 860. Numarul cazurilor de coronavirus a ajuns in Franta la 19. 856, cu o crestere de aproximativ 20% in 24 de ore. 30: Pandemia cu noul coronavirus a ucis peste 10. 000 de oameni in Europa, pana luni, la ora 20. 00: Bilantul cazurilor de coronavirus in lume a depasit pragul de 350. 25: 602 persoane au murit in ultimele 24 de ore in Italia Bilantul ajunge la peste 6. 10 Numarul deceselor in Anglia a ajuns la 303, dupa ce alte 46 de persoane au murit, au anuntat autoritatile.

Canada, prima tara care vrea sa boicoteze Jocurile Olimpice. Suna a santaj la adresa CIO

Comitetul Olimpic si Paralimpic din Canada intentioneaza sa boicoteze Jocurile Olimpice de la Tokyo pe fondul pandemiei de coronavirus.

OFICIAL: Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate din cauza pandemiei de coronavirus

Shinzo Abe, primul ministru al Japoniei, si Thomas Bach, seful Comitetului International Olimpic, au ajuns la un numitor comun, astfel ca Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amanate cu un an de zile vor avea loc in 2021) din cauza pandemiei de coronavirus, sustine AFP.

Oficial: Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate

Este oficial! Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate.

Canada va boicota Jocurile Olimpice, daca acestea nu se amana

Canada nu va trimite niciun sportiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo si a solicitat amanarea acestor.

Tokyo 2020: Prima tara care anunta ca nu va trimite sportivi la Jocurile Olimpice in vara acestui an

Canada este prima tara care anunta oficial ca nu isi va trimite sportivii sa concureze la Tokyo daca Jocurile Olimpice nu vor fi amanate.

Tokyo 2020: Jocurile Olimpice, a fi sau a nu fi amanate? CIO si presedintele Bach, un pas in spate

Sportul mondial nu isi mai pune de saptamani bune intrebari legate de cine anume va castiga o competitie sau alta, ci cand se va putea relua activitatea competitionala. Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt cel mai mare eveniment sportiv al anului, cu 33 de sporturi sub umbrela sa care ar trebui sa dea start intrecerilor pe 24 iulie. Duminica, Comitetul International Olimpic a anuntat insa, in premiera, ca ia in calcul si amanarea Jocurilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )