Libnet.ro
UNICEF

19:45

Jason Derulo a dezvaluit coperta albumului Tattoos!

Devorator Monden Devorator Monden,
Jason Derulo a dezvaluit coperta albumului Tattoos!

Albumul, care va fi lansat pe 24 septembrie, ne-a oferit deja doua single-uri, The Other Side si Talk Dirty feat. 2 Chainz. Coperta il prezinta pe artist intr-un desen facut de mana cu gatul acoperit de tatuaje si avand scris pe acesta titlul albumului. Titlul a fost inspirat de lunile de reabilitare pe care artistul . continuă pe Devorator Monden

Jason Derulo si 2 Chainz au lansat videoclipul piesei Talk Dirty!

Dans, culoare si multe domnisoare sexy! Cam asa s-ar putea descrie videoclipul celui mai nou single al tanarului cantaret. Talk Dirty este cel de-al doilea single extras de pe albumul Tattoos care va fi lansat pe 24 septembrie. Piesa este o colaborare cu rapperul 2 Chainz. In videoclip, Jason Derulo isi incanta fanele nu numai .

Katy Perry a dezvaluit coperta single-ului Roar!

Mai e putin timp pana cand vom avea ocazia sa ascultam noul single al cantaretei. Pana atunci insa Katy Perry ne-a incantat cu teasere, un fragment din noua piesa, iar acum ne dezvaluie si coperta single-ului Roar. Coperta, foarte sugestiva, o prezinta pe artista intr-o fotografie, inconjurata de un background animal print, purtand o jacheta .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )