Libnet.ro
UNICEF

15:15

JEAN CLAUDE JUNCKER Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JEAN CLAUDE JUNCKER Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului, ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, seful Executivului european precizand ca problemele privind statul de drept nu au legatura cu presedintia UE, ci cu relatia bilaterala. continuă pe Ziarul Bursa

Jean Claude Juncker spune ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat miercuri la finalul intalnirii de la Bruxelles cu guvernul Dancila ca ministrii romani sunt foarte bine pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE de la 1 ianuarie. Juncker a.

Jean-Claude Juncker: Guvernul Romaniei este bine pregatit pentru presedintia Consiliului UE. Romania, in Schengen in 2019

Update: Jean-Claude Juncker si Viorica Dancila au sustinut o declaratie de presa comuna, dupa intalnirea de la Bruxelles. Am constatat ca Guvernul Romaniei este bine pregatit pentru presedintie. Este.

Jean Claude Juncker: Mai avem divergente cu Romania in privinta statului de drept. Raman convins ca Romania va intra in Schengen inainte de sfarsitul mandatului acestei Comisii (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat miercuri, dupa discutiile cu premierul roman Viorica Dancila, ca mai exista divergente intre Executivul comunitar si Romania in ceea ce.

Jean Claude Juncker, despre presedintia Consiliului UE: Romania va reusi sa finalizeze un numar mare de probleme care sunt pe masa Parlamentului (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, ca Romania este pregatita sa preia presedintia Consilului Uniunii Europene, in ciuda unor divergente care exista in.

Darius Vilcov, atac la seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: inainte de a pleca, domnia sa, dupa acesti ani magnifici, cu pantofi de o culoare si cealalta, cu balanganitul asta

Darius Vilcov a sustinut ca tarile din Estul Europei au un interes comun cu Romania in domeniul transportului de marfuri, iar partea de Vest are un interes contrar, iar aceasta este imaginea Europei cu doua.

Momente de tandrete intre Viorica Dancila si Jean-Claude Juncker: Cum au fost surprinsi cei doi la Bruxelles (FOTO)

Premierul Viorica Dancola s-a intalnit miercuri la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu ocazia reuniunii comune a Guvernului Romaniei si a Comisiei Europene. in ciuda.

Dancila: Vom lamuri presedintele CE si Colegiul Comisarilor ca Romnia este pregatita sa preia Presedintia Consiliului UE

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Romania este pregatita sa preia Presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene UE) si ca ii va convinge de acest lucru pe presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si pe membrii Colegiului Comisarilor, potrivit Mediafax.

Brazilia: Seful de campanie al lui Bolsonaro este anchetat pentru modalitati ilegale de finantare a companiei

Presedintele ales al Braziliei, Jair Bolsonaro, care a fost votat pentru o platforma electorala anti-coruptie, a declarat marti ca va lua masuri daca o ancheta care priveste finantarea campaniei sale de catre viitorul sau sef de personalul va cataloga tranzactiile financiare cu compania JBS SA drept ilegale, potrivit Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )