Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jean Claude Juncker: Mai avem divergente cu Romania in privinta statului de drept. Raman convins ca Romania va intra in Schengen inainte de sfarsitul mandatului acestei Comisii (VIDEO)

B1 B1,
Jean Claude Juncker: Mai avem divergente cu Romania in privinta statului de drept. Raman convins ca Romania va intra in Schengen inainte de sfarsitul mandatului acestei Comisii (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat miercuri, dupa discutiile cu premierul roman Viorica Dancila, ca mai exista divergente intre Executivul comunitar si Romania in ceea ce. continuă pe B1

Jean-Claude Juncker: Guvernul Romaniei este bine pregatit pentru presedintia Consiliului UE. Romania, in Schengen in 2019

Update: Jean-Claude Juncker si Viorica Dancila au sustinut o declaratie de presa comuna, dupa intalnirea de la Bruxelles. Am constatat ca Guvernul Romaniei este bine pregatit pentru presedintie. Este.

JEAN CLAUDE JUNCKER Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, dupa intalnirea cu premierul Viorica Dancila si ceilalti membri ai Guvernului, ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, seful Executivului european precizand ca problemele privind statul de drept nu au legatura cu presedintia UE, ci cu relatia bilaterala.

Jean Claude Juncker spune ca Guvernul roman este pregatit pentru preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat miercuri la finalul intalnirii de la Bruxelles cu guvernul Dancila ca ministrii romani sunt foarte bine pregatiti pentru preluarea presedintiei rotative a UE de la 1 ianuarie. Juncker a.

Jean Claude Juncker, despre presedintia Consiliului UE: Romania va reusi sa finalizeze un numar mare de probleme care sunt pe masa Parlamentului (VIDEO)

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, a declarat, miercuri, la Bruxelles, ca Romania este pregatita sa preia presedintia Consilului Uniunii Europene, in ciuda unor divergente care exista in.

Darius Vilcov, atac la seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: inainte de a pleca, domnia sa, dupa acesti ani magnifici, cu pantofi de o culoare si cealalta, cu balanganitul asta

Darius Vilcov a sustinut ca tarile din Estul Europei au un interes comun cu Romania in domeniul transportului de marfuri, iar partea de Vest are un interes contrar, iar aceasta este imaginea Europei cu doua.

Juncker, dupa ntlnirea cu Dancila: Mai exista divergente ntre Guvernul Romniei si Comisia Europeana n privinta statului de drept / Ramn convins ca spre finalul mandatului acestei Comisii vom primi Romnia n Schengen

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la finalul intalnirii cu premierul Viorica Dancila, ca intre Guvernul Romaniei si Comisie mai exista divergente in privinta statului de drept, insa acest lucru nu are legatura cu presedintia Consiliului UE pe care tara noastra o va prelua la inceputul lui 2019. Seful CE a precizat ramane convins ca pana la finalul mandatului actualei Comisii, Romania va fi primita in Schengen. La randul sau, Viorica Dancila a sustinut ca in Romania este respectat statul de drept.

Momente de tandrete intre Viorica Dancila si Jean-Claude Juncker: Cum au fost surprinsi cei doi la Bruxelles (FOTO)

Premierul Viorica Dancola s-a intalnit miercuri la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu ocazia reuniunii comune a Guvernului Romaniei si a Comisiei Europene. in ciuda.

Darius Valcov, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare, critica Occidentul si lauda Estul Europei. Multe tari nu s-ar bucura ca Romania sa fie plina de autostrazi

Darius Valcov, consilierul lui Dancila si unul dintre oamenii de baza ai lui Dragnea, a dat de inteles ca Romania nu se dezvolta economic suficientpentru ca Occidentul ii pune piedici. in schimb, a.

Eugen Teodorovici: Romania si-a facut datoria

Eugen Teodorovici a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre intalnirea dintre Viorica Dancila si presedintele CE, Jean-Claude Juncker.

Bulgaria: 8,4 milioane de turisti straini, cei mai multi din Romania, Grecia, Germania, Turcia si Rusia

Peste 8,4 milioane de turisti au vizitat in primele zece luni din acest an Bulgaria tara a carei populatie este de aproximativ sapte milioane), o crestere de 5% fata de 2017, cei mai multi vizitatori straini fiind din Romania, Grecia, Germania, Turcia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )