Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jean Dujardin, depasit in topul celor mai bine platiti actori francezi

Antena3 Antena3,
Jean Dujardin, depasit in topul celor mai bine platiti actori francezi

Joaca la Hollywood, unde sumele pentru un rol sunt mult mai mari ca in Europa, dar Jean Dujardin nu. continuă pe Antena3

Topul celor mai puternice firme din Brasov

Potrivit datelor din bilanturile companiilor depuse la ANAF pentru exercitiul financiar incheiat, 2012, compania Selgros Cash Carry se mentine in topul celor mai importante firme din Brasov la finele anului trecut, cu o cifra de afaceri de 3,462 miliarde de lei, intr-o usoara crestere fata de afacerile desfasurate in 2011, scrie bizbrasov. ro.

Sarkozy l-a depasit pe Hollande in topul celor mai importanti 50 de francezi

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe.

Sharapova, dovada vie ca se castiga bine si in tenis. Rusoaica, in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume

Jucatoarea de tenis din Rusia, Maria Sharapova, ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite sportive din lume, pentru a noua oara la rand, cu un venit anual de 29 de milioane de dolari, scrie.

Sarkozy a revenit in topul celor mai importanti 50 de francezi si il devanseaza pe Hollande - presa

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online, citat de Mediafax.

Sarkozy a revenit in topul celor mai importanti 50 de francezi si il devanseaza pe Hollande

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online.

Sarkozy, mai important decat Hollande in topul celor mai importanti 50 de francezi.

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online, potrivit Mediafax. Potrivit publicatiei, fostul presedinte francez este plebiscitat pe locul 3 al acestui clasament de catre categoria de varsta de peste 65 de ani, considerata un adevarat .

Ce coduri PIN trebuie EVITATE cu orice pret. Topul celor mai periculoase parole pentru carduri.

Se pare ca avem o problema cu creativitatea. Exista peste 10. 000 de posibile variante ale unui numar format din patru cifre ce pot fi folosite drept coduri PIN pentru carduri, insa aproximativ 11 la suta dintre parolele folosite sunt 1234. Un studiu realizat de Data Genetics, bazat pe analizarea a 3,4 milioane de parole, a descoperit care sunt cele mai populare si, in consecinta, cele mai periculoase PIN-uri, scrie www. huffingtonpost. com. Cele mai populare 10 parole PIN: 1234, 1111, 0000, .

Adrian Cristea este cel mai bine platit fotbalist din lotul Stelei Bucuresti

Cel mai bine platit jucator al Stelei este un fost dinamovist. Dupa 5 ani la acum rivalii din Stefan cel Mare, Printul Adrian Cristea va incasa de la Steaua un salariu de 180. 000 de euro pe sezon. Cu aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )