Libnet.ro
UNICEF

01:06

Topul celor mai puternice firme din Brasov

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai puternice firme din Brasov

Potrivit datelor din bilanturile companiilor depuse la ANAF pentru exercitiul financiar incheiat, 2012, compania Selgros Cash Carry se mentine in topul celor mai importante firme din Brasov la finele anului trecut, cu o cifra de afaceri de 3,462 miliarde de lei, intr-o usoara crestere fata de afacerile desfasurate in 2011, scrie bizbrasov. ro. continuă pe Adevărul

Sarkozy a revenit in topul celor mai importanti 50 de francezi si il devanseaza pe Hollande - presa

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online, citat de Mediafax.

Sarkozy l-a depasit pe Hollande in topul celor mai importanti 50 de francezi

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe.

Sarkozy a revenit in topul celor mai importanti 50 de francezi si il devanseaza pe Hollande

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online.

Ce coduri PIN trebuie EVITATE cu orice pret. Topul celor mai periculoase parole pentru carduri.

Se pare ca avem o problema cu creativitatea. Exista peste 10. 000 de posibile variante ale unui numar format din patru cifre ce pot fi folosite drept coduri PIN pentru carduri, insa aproximativ 11 la suta dintre parolele folosite sunt 1234. Un studiu realizat de Data Genetics, bazat pe analizarea a 3,4 milioane de parole, a descoperit care sunt cele mai populare si, in consecinta, cele mai periculoase PIN-uri, scrie www. huffingtonpost. com. Cele mai populare 10 parole PIN: 1234, 1111, 0000, .

Sarkozy, mai important decat Hollande in topul celor mai importanti 50 de francezi.

Nicolas Sarkozy a revenit in aceasta vara pe locul 20 in topul primelor 50 de personalitati franceze, dupa ce a iesit din acest top anul trecut, plasandu-se mai bine decat in 2007, dupa alegeri, dar si fata de Francois Hollande, care se afla pe locul 44, relateaza Le Journal du Dimanche online, potrivit Mediafax. Potrivit publicatiei, fostul presedinte francez este plebiscitat pe locul 3 al acestui clasament de catre categoria de varsta de peste 65 de ani, considerata un adevarat .

Proiectul Avantgarden 3 din Brasov va fi extins cu alte 1.000 de locuinte

Compania de dezvoltare imobiliara Maurer Imobiliare SRL din Brasov, controlata de omul de afaceri Simon Maurer, a anuntat continuarea investitiilor in proiectul Avantgarden 3.

Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru Cel Mai Frumos Chopper.

La Festivalul The Most Beautiful Truck Chopper a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLES CHOICE la HOG RALLY Croatia 2011 Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei. Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U. , Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor. Peste 1. 000 de .

Mai multi localnici din Harghita si-au tranformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Mai multi localnici din Harghita si-au tranformat satul intr-o afacere turistica. ii plimba pe turisti pe la atelierele din sat cu o caruta si le arata mestesuguri care nu se mai practica de multa.

Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. Vezi cu ce ii impresioneaza pe turisti

Mai multi localnici din Harghita si-au transformat satul intr-o afacere turistica. ii plimba pe turisti pe la atelierele din sat cu o caruta si le arata mestesuguri care nu se mai practica de multa.

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi. Gina Rinehart, este din Australia, iar averea ei a crescut exponential, datorita afacerilor din exploatarea resurselor minerale. in varsta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )