Libnet.ro
UNICEF

11:00

Deficit mai mare si investitii mai mici, in primul trimestru

Hotnews Hotnews,
 Deficit mai mare si investitii mai mici, in primul trimestru

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 0,54% din PIB, in primul trimestru din acest an, in crestere cu 0,07 puncte procentuale comparativ cu perioada similara din 2018, reiese din datele publicate, joi, de Ministerul Finantelor Publice. Astfel, a ajuns la 5,47 miliarde lei, fiind mai mare cu peste 1 miliard de lei, in termeni nominali. De remarcat sunt investitiile, care au scazut cu 823 milioane lei, la 3,2 miliarde lei. continuă pe Hotnews

Premierul ungar Viktor Orban vine in vizita in Transilvania si inaugureaza cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania

Premierul Ungariei, Viktor Orban, vine din nou in Romania si va face o vizita de trei zile in Transilvania. El va inaugura cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania, la Sanpaul, judetul Mures, si va vizita Academia de Hochei pe Gheata din Carta, judetul Harghita.

Deficitul bugetului general consolidat a crescut cu 23,3% in primul trimestru

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat primele trei luni cu un deficit de 5,5 miliarde lei 1,16 miliarde euro), 0,54% din Produsul Intern Brut PIB), cu 23,3% mai mare fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut.

Profitul Samsung a scazut cu 60% in primul trimestru 2019

Rezultatele financiare ale gigantului coreean sunt in ton cu avertismentul emis in urma cu o luna si aduc pierderi mari ale profitului si veniturilor pentru cel mai mare producator de semiconductori.

PRIMUL TRIMESTRU Orange Romania a inregistrat o scadere de 2% a cifrei de afaceri

Orange Romania a anuntat, astazi, ca a inregistrat o scadere de 2% a cifrei de afaceri in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 265 milioane euro, in principal pe fondul modificarii tarifelor de interconectare pentru apelurile de voce mobila.

Venituri si profit operational in scadere pentru PRO TV, in primul trimestru

Pro TV, operatiunea din Romania a grupului regional Central European Media Enterprises, a avut in primul trimestru din acest an o scadere a veniturilor nete de 15,6%, la 38,8 milioane dolari, potrivit rezultatelor financiare neauditate. in ceea ce priveste profitul operational inainte de depreciere si amortizare, acesta s-a diminuat cu 7,2%, la la 17,5 milioane dolari.

PRIMUL TRIMESTRU Airbus a inregistrat un avans de aproape 24% al veniturilor

Grupul francez Airbus a anuntat, marti, ca a inregistrat un avans de aproape 24% al veniturilor consolidate in primul trimestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 12,5 miliarde euro, la nivel global, sustinut in special de cresterea din segmentul aeronavelor comerciale.

EUROSTAT: PIB-ul zonei euro a crescut cu 0,4% in primul trimestru

PIB-ul zonei euro a crescut cu 0,4% in primul trimestru, comparativ cu trimestrul anterior, potrivit estimarilor semnal publicate marti de biroul european de statistica, Eurostat.

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

Liderul opozitiei, Juan Guaido, cheama venezuelenii la cel mai mare protest, pentru a-l inlatura pe presedintele Maduro

Juan Guaido, autoproclamat presedinte al Venezuelei, recunoscut de peste 50 de state, i-a chemat pe sustinatorii lui la cel mai mare protest, miercuri, in incercarea de a-l inlatura pe Nicolas Maduro.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )