Libnet.ro
UNICEF

15:45

Jean-Claude Juncker, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Jean-Claude Juncker, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Jean-Claude Juncker a ajuns la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Iohannis. continuă pe Antena3

Jean-Claude Juncker, primit de Iohannis la Cotroceni. Declaratii comune la 10.35. Dragnea e in concediu

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, prezent la Bucuresti pentru ceremonia de preluare a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania, are vineri intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Viorica Dancila. De asemenea, Juncker are programate intrevederi cu liderii Parlamentului: Cialin Popescu Tariceanu si Florin Iordache. Liviu Dragnea e plecat in concediu.

Iohannis si Juncker, fata in fata la Palatul Cotroceni. Presedintele Comisiei Europene: Romania a fost intotdeauna o tara care intruchipa cele mai importante virtuti

Presdintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele Comisiei Europene,Jean-Claude Juncker,au facut declaratii comune de presa la Palatul Cotroceni. in contextul preluarii presedintiei.

Klaus Iohannis, intalnire cu Juncker si comisari europeni. Mesajul presedintelui Romaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, ii va primi, vineri 11 ianuarie a. c. , la Palatul Cotroceni, pe membrii Comisiei Europene Colegiul Comisarilor). Cu acest prilej, Presedintele Romaniei va avea o.

Ministrul Apararii sustine ca a ncercat sa vorbeasca cu Iohannis despre noul sef al Armatei. Ce raspuns ar fi primit /Am avut numeroase initiative de a dialoga cu Palatul Cotroceni

Ministrul Apararii, Gabriel Les, lanseaza un nou atac pe Facebook, la adresa presedintelui Klaus Iohannis in scandalul numirii noului sef al Statului Major al Armatei, sustinand ca a incercat sa-l contacteze pe seful statului direct, inainte de CSAT, insa i s-a raspuns ca presedintele este ocupat.

Klaus Iohannis, despre preluarea presedintiei Consiliului UE: Suntem bine pregatiti pentru perioada dificila, dar interesanta pe care o incepem

Klaus Iohannis si Jean-Claude Jucker sustin o declaratie comuna de presa la Palatul Cotroceni. Asistam la debutul anului 2019 la un moment de o importanta deosebita care va ramane in istoria.

KLAUS IOHANNIS: Suntem bine pregatiti pentru o perioada dificila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi dupa intalnirea cu Jean Claude Juncker si comisarii europeni, ca Romania este pregatita pentru perioada dificila, dar interesanta care urmeaza, pe agenda discutiilor fiind marile dosare europene - printre care Brexit si bugetul multianual, dar si chesituni de politica generala.

SONDAJ. V-au convins argumentele lui Klaus Iohannis de a-i respinge pe Vasilescu, Laufer si Draghici?

Klaus Iohannis a trimis doua scrisori premierului Viorica Dancila in care argumenteaza refuzul pentru numirile pe care premierului le-a inaintat Palatului Cotroceni, in vederea ocuparii functiilor vacante din Gu.

Ministrul Apararii, plangere pentru Klaus Iohannis

Ministrul Apararii i-a trimis miercuri dimineata o plangere lui Klaus Iohannis pe tema prelungirii mandatului sefului Statului Major. Plangerea este una prealabila si a fost trimisa la Palatul.

Ilan Laufer, replica dura pentru Klaus Iohannis: indeplinesc toate prevederile legale ca safiu membru al Guvernului Romaniei

Ilan Laufer a transmis joi un mesaj, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis motivarea refuzului sau. Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila doua scrisori in care arata motivele pentru.

Klaus Iohannis, moment jenant la plecarea de la ceremonia istorica

Klaus Iohannis a plecat dupa ceremonia istorica de joi seara fara sa-si ia ramas bun de la invitatii extrem de importanti prezenti la Ateneul Roman. Momentul a fost remarcat si comentat apoi in studioul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )