Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jean-Francois Bohnert a fost propus oficial pentru conducerea Parchetului financiar francez

Hotnews Hotnews,
 Jean-Francois Bohnert a fost propus oficial pentru conducerea Parchetului financiar francez

Jean-Francois Bohnert a fost desemnat de ministrul francez al Justitiei, Nicole Belloubet, pentru conducerea Parchetului national financiar PNF), a anuntat marti un purtator de cuvant, citat de publicatia franceza Le Dauphine libere. continuă pe Hotnews

Contracandidatul lui Kovesi fost desemnat oficial la sefia Parchetului Financiar din Franta

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Codrutei Kovesi la conducerea Parchetului European, a fost d.

Cursa pentru sefia parchetului european - Ce urmeaza pentru Kovesi, dupa ce Bohnert a obtinut un post important in magistratura franceza?

Inghetate inainte de alegerile europarlamentare, negocierile pentru desemnarea procurorului sef european se reiau in septembrie, cand Parlamentul European si Consiliul UE trebuie sa se reaseze la masa discutiilor. Parlamentul si-a reafirmat sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi. Francezul Jean-Francois Bohnert a fost propus, marti, pentru postul de sef al Parchetului National Financiar. in urma cu aproape doua saptamani, presedintele Emmanuel Macron l-a informat pe Klaus Iohannis ca o va sustine pe Kovesi.

VIDEO Voi aveti minte?. Chirtoaca ataca Blocul ACUM dupa ce Dumitru Robu a fost propus la functia de procuror general interimar

Liderul PL, Dorin Chirtoaca, a iesit cu un mesaj critic la adresa Blocului ACUM marti, 30 iulie, dupa ce Dumitru Robu a fost propus Parlamentului pentru functia de procuror general interimar. Ex-primarul de Chisinau a declarata ca Dumitru Robu este cel care i-ar fi deschis un dosar penal la comanda lui Vlad Plahotniuc si ca ar fi autorul expresiei CEDO-*UEDO.

Franta: Jean-Francois Bohnert, propus la conducerea Parchetului National Financiar

Jean-Francois Bohnert, procuror francez si seful Parchetului din orasul Reims, a fost propus pentru .

Crime Caracal. Un medic legist ridica o ipoteza terifianta: Locul crimei a fost special conceput pentru asa ceva! Ce se afla acolo

Asa ceva nu am vazut in activitatea mea de pana acum!, este concluzia unui medic legist, dupa ce a vazut locul din Caracal, in care au fost savarsite cele doua crime. Specialistul descrie locuinta lui Gheorghe Dinca ca fiind un loc special amenajat pentru acest timp de infractionalitate, adica de sechestrare a unei persoane si .

Dacia Superlong, decapotabila care putea fi masina bogatilor din comunism. A fost un cadou pentru Nicolae Ceausescu

In 1978, parcul auto din Romania se imbogatea cu inca un model Dacia. A fost prima si singura masina decapotabila pe care a fabricat-o uzina de la Colibasi si ar putut deveni un autoturism cu adevarat autentic si indragit la scara larga. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Dacia Superlong, ne spune chiar inginerul care .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )