Libnet.ro
UNICEF

10:31

Contracandidatul lui Kovesi fost desemnat oficial la sefia Parchetului Financiar din Franta

România Liberă România Liberă,
Contracandidatul lui Kovesi fost desemnat oficial la sefia Parchetului Financiar din Franta

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Codrutei Kovesi la conducerea Parchetului European, a fost d. continuă pe România Liberă

Jean-Francois Bohnert, numit la sefia Parchetului National Financiar din Franta

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european, a fost numit marti la sefia Parchetului National Financiar, echivalentul francez al DNA, a anuntat purtatorul de cuvant al ministerului francez al Justitiei pe Twitter.

Jean-Francois Bohnert a fost propus oficial pentru conducerea Parchetului financiar francez

Jean-Francois Bohnert a fost desemnat de ministrul francez al Justitiei, Nicole Belloubet, pentru conducerea Parchetului national financiar PNF), a anuntat marti un purtator de cuvant, citat de publicatia franceza Le Dauphine libere.

Veste oribiila pentru Laura Codruta Kovesi. Contracandidatul sau la sefia Parchetului European: Nu ma retrag din cursa, amandoi suntem in aceeasi situatie!

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi pentru postul de sef al Parchetului european, a precizat, intr-o declaratie pentru Politico. eu, ca ramane in cursa pentru obtinerea acestei.

Cursa pentru sefia parchetului european - Ce urmeaza pentru Kovesi, dupa ce Bohnert a obtinut un post important in magistratura franceza?

Inghetate inainte de alegerile europarlamentare, negocierile pentru desemnarea procurorului sef european se reiau in septembrie, cand Parlamentul European si Consiliul UE trebuie sa se reaseze la masa discutiilor. Parlamentul si-a reafirmat sustinerea pentru Laura Codruta Kovesi. Francezul Jean-Francois Bohnert a fost propus, marti, pentru postul de sef al Parchetului National Financiar. in urma cu aproape doua saptamani, presedintele Emmanuel Macron l-a informat pe Klaus Iohannis ca o va sustine pe Kovesi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )