Libnet.ro
UNICEF

21:00

Jeanine Anez, presedintele Boliviei, testata pozitiv pentru noul coronavirus. COVID-19 continua sa se raspandeasca la cele mai inalte niveluri de putere din America de Sud

B1 B1,
Jeanine Anez, presedintele Boliviei, testata pozitiv pentru noul coronavirus. COVID-19 continua sa se raspandeasca la cele mai inalte niveluri de putere din America de Sud

Jeanine Anez, presedintele Boliviei, a anuntat joi ca a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus, scotand in lumina felul in care COVID-19 se raspandeste la toate nivelurile de putere din America de Sud,. continuă pe B1

Dan Tarcea, viceprimarul din Cluj-Napoca, e in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, dar se afla in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost confirmata pozitiv cu COVID-19. Dan Tarcea,.

O handbalista de la Gloria Buzau, testata pozitiv pentru coronavirus

O sportiva legitimata la echipa feminina de handbal a Clubului Municipal Gloria Buzau a fost depistata pozitiv, miercuri, la testul pentru coronavirus. Anuntul a fost facut de clubul sportiv, printr-un.

MAE: inca doi romani aflati in vacanta in Grecia, in Paralia Katerini si in Insula Thassos, testati pozitiv pentru noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, potrivit datelor comunicate joi de catre autoritatile locale elene Consulatului General al Romaniei la Salonic, un cetatean roman aflat in Insula Thassos si un alt.

Presedinta Boliviei, confirmata cu coronavirus Au fost depistati cu COVID-19 si cel putin sapte ministri

Presedinta Boliviei, Jeanine Anez, a fost testata pozitiv pentru COVID-19. Guvernul bolivian a anuntat ca si sapte ministri, inclusiv ministrul Sanatatii, au fost depistati cu noul coronavirus.

Presedintele Boliviei, infectat cu coronavirus. Ce mesaj a transmis imediat Jeanine Anez

Coronavirusul a ajuns si la oamenii cel mai de sus dintr-o tara. Se intampla, spre exemplu, in Bolivia, unde presedintele Jeanine Anez a fost confirmat pozitiv cu Sars CoV-2, in urma testelor.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

Seful IPJ Olt, test pozitiv pentru noul coronavirus. Alti politisti din IPJ asteapta rezultatele

Seful IPJ Olt, comisarul-sef de politie Mihai Mihalache, are test pozitiv pentru noul coronavirus. Un politist de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice a fost de asemenea confirmat.

Cum se simte tatal fostului premier Mihai Tudose, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Tatal fostului premier Mihai Tudose a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta si-a facut testul pentru COVID-19 si rezultatul a fost pozitiv. Mai mult, cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Braila su.

Federatia Romana de Fotbal: 4 arbitri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus

Federatia Romana de Fotbal a confirmat inca un arbitru testat pozitiv cu noul coronavirus, al patrulea in ultima saptamana. FRF a refuzat sa dezvaluie numele celor 4 oficiali de joc care s-au infectat cu.

Presedintele Braziliei, testat pozitiv la COVID-19, sustine ca se simte foarte bine si ca se trateaza cu hidroxiclorochina

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro, care a anuntat marti ca a fost testat pozitiv la COVID-19, a anuntat joi pe Facebook ca se simte foarte bine si ca se trateaza cu hidroxiclorochina, informeaza vineri AFP. Bolsonaro, 65 de ani, a aparut in direct pe Facebook, asa cum face saptamanal, de la resedinta sa oficiala. El parea sa fie intr-o stare de sanatate buna si nu era insotit, cum se intampla adesea, de ministri sau de inalti functionari, iar obisnuitul translator in limbajul mimico-gestual nu era nici el prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )