Libnet.ro
UNICEF

16:00

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare. continuă pe B1

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul COVID-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de el intr-un mesaj televizat. Toata lumea stia ca va ajunge la o parte considerabila a populatiei mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine a fost pozitiv, a spus Bolsonaro, referindu-se la testul COVID-19 pe care l-a facut luni.

Coronavirus in lume: Peste 200.000 de decese in Europa Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv cu COVID-19 Orasul Melbourne, plasat din nou in carantina, peste 5 milioane de persoane in izolare la domiciliu

Pandemia cauzata de coronavirus a ucis peste 200. 000 de persoane in Europa, doua treimi dintre decese fiind inregistrate in Regatul Unit, Italia, Franta si Spania. Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv cu coronavirusul. Statele Unite au depasit, marti, pragul de 3 milioane de imbolnaviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters. info. Peste cinci milioane de persoane au primit marti ordin de la autoritatile locale de a ramane in izolare la domiciliu la Melbourne, al doilea cel mai mare oras al Australiei. 44 Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, depistat pozitiv la testul COVID-19.

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, are simptome de COVID-19 si s-a testat

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anuntat luni la postul CNN Brasil ca prezinta anumite simptome de COVID-19 si ca va fi supus unui test ale carui rezultate vor fi cunoscute marti, noteaza AFP si Washington Post citate de Agerpres.

Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a carui gravitate nu a incetat sa o minimalizeze de la inceputul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65. 000 de morti in tara sa, relateaza AFP, conform Agerpres.

Frances Tiafoe (81 ATP) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul american Frances Tiafoe, locul 81 ATP, a fost testat pozitiv cu coronavirus la un turneu demonstrativ din Atlanta.

Un fost selectioner al Braziliei a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Vanderlei Luxemburgo, fost selectioner al Braziliei si actual antrenor al echipei Palmeiras, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

Prefectul de Cluj, testat pozitiv cu coronavirus. Si familia lui s-a infectat

Coronavirusul a lovit din plin si la Cluj. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a anuntat ca a fost testat pozitiv de coronavirus. Si familia, inclusiv baietelul de 9 luni, s-a infectat.

Virusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Arbitru din Liga 1, testat pozitiv cu noul coronavirus

Coronavirusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Un arbitru de Liga 1 a fost testat pozitiv.

Reactia lui Jair Bolsonaro, presedintele Braziliei, dupa ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. A fost obligat de o instanta sa poarte masca

JairBolsonaro 65 de ani), presedintele Braziliei, a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta se afla intr-o stare de sanatate stabila, izolat de domiciliu. Aveam temperatura 38 de grade, dar.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )